It's a boy! It's a girl!

maatregelen rondom corona

Wat betekent dit voor jou en je gezin?

Intakegesprek

Om fysieke contacten te beperken voor ieders veiligheid, hebben we besloten om tot een nader te bepalen moment de intakegesprekken telefonisch te laten verlopen. De reeds geplande afspraken aan huis met cliënten worden alsnog omgezet naar een telefonisch afspraak.

 

Borstvoedingsbijeenkomsten

Helaas kunnen de borstvoedingsbijeenkomsten bij ons op locatie niet doorgaan. Ook zal de lactatiekundige tijdens de kraamweek niet aan huis komen voor een consult. Wel is de lactatiekundige telefonisch bereikbaar bij vragen. Indien nodig kan zij ook via beeldbellen advies geven.

 

Kraambezoek

Om het kraamgezin en de kraamverzorgende te beschermen en daardoor de continuïteit van zorg te waarborgen blijven we adviseren het externe bezoek te beperken tot 1 bezoeker per week en alleen dan als de kraamverzorgende niet aanwezig is. Dit geldt alleen voor de kraamgezinnen zonder (verdenking op) Covid-19. Voor de kraamgezinnen met verdenking op Covid-19 is het zéér dringende advies enkel raambezoek.

Uiteraard volgt Koru Kraamzorg ten alle tijden de adviezen en richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM en BO Geboortezorg.

Klanttevredenheidscijfer:

9,2

1 Kraamverzorgende/gezin

96,7%

We zijn ook deze keer tevreden met jullie hulp