It's a boy! It's a girl!

Ervaringen

Ik ben heel tevreden met Koru kraamzorg en Els heeft mij super goed gehopen met alles, ben haar heel dankbaar. 

Ik ben heel tevreden met Koru kraamzorg

augustus 2019

We zijn zeer tevreden over de kraamzorg door Karin en opstart door Suzanne. Karin heeft ons geweldig geholpen en ons het vertrouwen gegeven om goed voor onze zoon te kunnen zorgen. Ze was erg betrokken en heel behulpzaam naar ons en erg lief naar onze zoon. 

We zijn zeer tevreden over de kraamzorg

augustus 2019

Sjoukje is een topper! mede door haar een hele fijne kraamweek gehad. Veel aan haar gehad en van geleerd 

mede door haar een hele fijne kraamweek gehad

augustus 2019

Heel fijn o zo'n goede kraamverzorgende te hebben voor de volledige kraamtijd en ook nog extra uren.

voor de volledige kraamtijd

oktober 2019

Zeer deskundige hulp! We hebben de kennid ontvangen die we hebben verzocht bij de intake Top! 

Zeer deskundige hulp!

oktober 2019

Super fijne week gehad. Fijn om alles aangeleerd te krijgen. Ook top dat de kraamzorg zelf contact zocht met de lactatiekundige toe de borstvoeding in het begin lastig ging. 

Fijn om alles aangeleerd te krijgen.

oktober 2019

Heel tevreden met Koru, Kraamverzorgster Daniëlle en de geboden zorg. Mede hierdoor een heel fijne kraamweek gehad. Dank daarvoor. 

Heel tevreden met Koru,

september 2019

Ontzettend fijne kraamhulp aan Thari gehad. Kan haar echt niet genoeg bedanken. 

Ontzettend fijne kraamhulp aan Thari gehad.

oktober 2019

Fijn dat Nicolette er meteen was toen we uit het ziekenhuis kwamen. Jammer dat ze niet de hele periode kon blijven, gelukkig was er ook met Lia een goede klik. Dank voor alle goede zorgen. 

Jammer dat ze niet de hele periode kon blijven,

augustus 2019

Hele fijn week gehad met Kathinka! top! Grote vriende met de oudste en de zorg was echt fijn. Kathinka weet van aanpakken , een echte vakvrouw

een echte vakvrouw

augustus 2019

Wat een heerlijke tijd, onbezorgt door de kraamtijd met veel liefde en zorg voor Mij, de baby en de 2 andere kinderen. 

Wat een heerlijke tijd

september 2019

Hele fijne week met Annerie gehad. Vooral haar no nonsense mentaliteit en aanpakhouding hebben we gewaardeerd. 

Hele fijne week met Annerie gehad

september 2019

We zijn heel tevreden over de kraamzorg. Els is een super goede match bij ons gezin. Fijn in de omgang en echt top hoe er gehandeld is mbt de borstvoeding en dreigende borstontsteking. 

Els is een super goede match bij ons gezin

september 2019

wij waren heel erg tevreden over de zorg en deskundigheid van Linda. Daarnaast is ze erg prettig in de omgang en sloot ze naadloos aan op onze wensen in ons gezin. 

wij waren heel erg tevreden over de zorg

september 2019

Wij zijn opnieuw heel tevreden over Koru. Christa is een fijne kraamverzorgende met veel kennis.

Wij zijn opnieuw heel tevreden over Koru

september 2019

Fijn dat er veel practische tips werden gedeeld!

Fijn dat er veel practische tips werden gedeeld!

september 2019

Ik heb zowel de kraamhulp als de organisatie er achter als zeer positief, behulpzaam, vriendelijk en fijn ervaren. 

vriendelijk en fijn ervaren.

augustus 2019

We hebben een fantastisch kraamweek gehad. Corina is hel prettig in de omgang en paste goed bij ons gezin. ze is zorgzaam en geeft duidelijke uitleg en adviezen. 

 Corina is hel prettig in de omgang

september 2019

Wij Zijn super tevreden over de kraamzorg door Koru en specifiek door Karin. Wehebben mede door jullie een mooie 1e week met ons zoontje gehad Bedankt!

Wij Zijn super tevreden over de kraamzorg

september 2019

We hebben een hele fijn ontspannen kraamweek gehad. Met dank aan Danielle. We gaan haar missen zeker ook ons oudste zoontje. 

Met dank aan Danielle. 

oktober 2019

Gewoon heel tevreden!  Fijne kraamweek Gehad!

Gewoon heel tevreden

oktober 2019

Wij hebben een super kraamweek gehad met Soumia. Echt een lieverd en ze heeft ons ondanks dat het de 2e is veel geleerd. Bedankt!

Echt een lieverd 

september 2019

Amy en Özlem hebben ons heel goed geholpen, ze waren heel lief voor onze jongens en handelden adequaat toen de bv wel erg pijnlijk begon te worden. 

ze waren heel lief voor onze jongens

oktober 2019

Kathinka is een topper!

We zullen haar missen

september 2019

MAjorie heeft me laten genieten van mijn kraamtijd. Heel veel warmte, liefde en kennis overgedragen. We zullen haar missen. Bedankt!

We zullen haar missen

september 2019

Wij hebben een hele prettige kraamweek gehad met veel deskundig advies!

hele prettige kraamweek

september 2019

Wederom een hele fijn kraamtijd gehad door Karin. Een fantastisch mens, geeft duidelijke en leuke uitleg, heeft altijd een luisterend oor, werkt hard en geeft heel veel gezelligheid in huis. 

Wederom een hele fijn kraamtijd gehad door Karin

september 2019

We wilden graag een ervaren iemand en die hebben we 100% gekregen. Het vertrouwen die zij ons gaf en hoe fijn persoon Arda is, echt zo fijn ! En dat in de belangrijkste week van ons leven. 

We wilden graag een ervaren iemand en die hebben we 100% gekregen

juli 2019

Arda was alles voor ons in de kraamweek. Iedere minuut was fijn. Dank ! 

 Iedere minuut was fijn

augustus 2019

we hebben een hele fijne start met Kelly gehad, het was totaal niet te merken dat ze leerling is. Topzorg voor moeder en zoon en voor grote zus. Dank je wel !

we hebben een hele fijne start met Kelly gehad,

augustus 2019

Anita was net een goede fee die met haar  toverstaf magie verspreidde in het hele huis. ze heeft onze kraamweek onvergetelijk gemaakt. 

Anita was net een goede fee

augustus 2019

We zijn erg tevreden over Christa, ze is ook zo leuk met onze 1,5 jaar oude zoon. Ze is nuchter en denkt in het belang van het hele gezin. Heel fijn en realistisch.

ze is ook zo leuk met onze 1,5 jaar oude zoon.

juli 2019

We hebben een geweldige kraamweek gehad met Gerda, ze zorgde als een leeuwin voor ons en voor onze baby. Haar tips, zorg en humor maakten onze week een goede "start voor ons nieuwe leven".

Een goede "start voor ons nieuwe leven".

juli 2019

Kathinka heeft serene rust, veel liefde, aandacht en toewijding binnen ons gezin gebracht. 

Kathinka heeft serene rust, veel liefde

juli 2019

Mirjam is een toppertje, regelt van alles neemt het uit handen en dat is heel fijn als je niet goed in je vel zit. We zijn heel blij met Mirjam. 

Mirjam is een toppertje

juli 2019

Linda rose is een fantastische kraamzorg!  Prettig persoon om in huis te hebben in deze begin fase. 

Prettig persoon om in huis te hebben in deze begin fase. 

juli 2019

We hadden een super fijne week met onze kraamverzorgende Karin. 

super fijne week

juli 2019

Wij hebben met Britt als kraamverzorgende echt een onwijs fijne kraamweek gehad. Ze is een aanwinst voor jullie als bedrijf. Enorm bedankt en ga zo door Britt. 

Ze is een aanwinst voor jullie als bedrijf

juli 2019

Wij wensen iedereen een "Kathinka"toe. Kathinka heeft veel kennis, rust, interesse, geeft je zelfvertrouwen, staat open voor ideeën, is lief, betrokken. Kortom een fijn mens. 

Wij wensen iedereen een "Kathinka"toe

Juni 2019

We hebben een hele prettige, goed verzorgde kraamweek gehad door de komst van Margit!

We hebben een hele prettige, goed verzorgde kraamweek gehad door de komst van Margit!

Juni 2019

Prettige samenwerking zowel met Koru als de week met Anouk.

Prettige samenwerking

Juni 2019

Karin is echt een topper!  ze is super lief wel streng voor mij maar moet ik ook hebben. Voor onze kindjes en me man is ze ook lief. We gaan haar missen. 

Karin is echt een topper! 

Juni 2019

Karin was heel fijn in de omgang, vrolijk, heel zorgzaam en gezellig. Heeft gezorgd voor een fijne en ontspannen kraamweek met heel goede zorg!

Karin was heel fijn in de omgang,

Juni 2019

Connie heeft een groot hart voor haar vak en beoefend deze zeer kundig. We hebben het enorm goed met haar gehad. 

Connie heeft een groot hart voor haar vak

Juni 2019

Fijn dat we 1 persoon voor de hele week hebben kunnen krijgen en dat deze een goede match was. 

Fijn dat we 1 persoon voor de hele week

Juni 2019

Majorie is Goud waard! ze heeft de zorg en het huishouden op een ontspannen manier in de hand, is sociaal vaardig erg leuk met kinderen en heel lief en zorgzaam. We missen haar wel een beetje. 

Majorie is Goud waard!

Juni 2019

Echt dik tevreden! dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt, het was mede daardoor een heerlijke week!

Echt dik tevreden!

Juni 2019

Hele fijne kraamweek gehad, Bedankt voor de goede zorgen. 

Bedankt voor de goede zorgen.

Juni 2019

Thari heeft ons heel goed geholpen. Kijkt naar de behoefte van alle gezinsleden, het was daardoor een fijne kraamweek voor ons. 

Thari heeft ons heel goed geholpen

Juni 2019

Wij hebben de aanwezigheid en zorg van Corina als heel prettig ervaren! Ze heeft ons goede adviezen gegeven en was eerlijk als ze twijfelde dan riep ze de hulp in van haar collega's. Dit hebben wij ook erg gewaardeerd. 

Wij hebben de aanwezigheid en zorg van Corina als heel prettig ervaren!

Juni 2019

Margreet is brilliant, ze is zo'n lieve kraamhulp. Ze heeft ons enorm geholpen. 

Margreet is brilliant

mei 2019

Dankzij Annerie hebben wij een fantastische kraamweek gehad. Als kersverse ouders heeft zij onze onzekerheden weg kunnen nemen. Vanaf het moment dat Annerie bij ons kwam voelde het zeer vertrouwd. Wij gaan haar missen. 

Dankzij Annerie hebben wij een fantastische kraamweek gehad

mei 2019

Dankzij Sandra hebben wij een hele fijne en leuke kraamweek gehad. 

Dankzij Sandra hebben wij een hele fijne en leuke kraamweek gehad.

mei 2019

We hebben een erg fijne week gehad met Majorie. Ze weet erg veel, heeft ons geweldig geholpen en staat zelfs na deze week open voor vragen als we die hebben. Bedankt Majorie!!

Bedankt Majorie!!

mei 2019

Niets kan de komst van ons kind overtreffen maar Thari was een fantastische uitbreiding van ons gezin voor een week . Pas net in het vak maar nu al een lieve, kundige en zelfstandige kraamverzorgende Bedankt! 

Thari was een fantastische uitbreiding van ons gezin voor een week

mei 2019

Langs deze weg nogmaals dank voor de goede zorgen en flexibiliteit vvan Nicolette. 

Nogmaals dank voor de goede zorgen 

mei 2019

Ik vond het een positieve ervaring om een leerling-kraamhulp te hebben die zowel bij de bevalling als in de kraamweek er was. 

Ik vond het een positieve ervaring om een leerling-kraamhulp te hebben

mei 2019

Danielle heeft ons erg geholpen om er een fijne ontspannen kraamweek van te maken. Ze gaf veel ruimte aan onze eigen wensen. 

Ze gaf veel ruimte aan onze eigen wensen. 

mei 2019

Britt heeft ons een hele fijne start gegeven, maar we merken dat je na deze week je baby/ het ouderschap pas echt leert kennen. 

Britt heeft ons een hele fijne start gegeven

mei 2019

Super fijn gehad, helemaal top!

helemaal top!

mei 2019

Wat we heel fijn vonden was de deskundige begeleiding van Annerie. Ze kon het gedrag van onze dochter goed duiden en ging liefdevol met haar om. 

Wat we heel fijn vonden was de deskundige begeleiding van Annerie

mei 2019

Sorry voor de saaie uitslag maar we zijn ontzettend tevreden over Kathinka. we hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. 

Sorry voor de saaie uitslag

mei 2019

Super blij met de hulp van Nanda, soms was lastig omdat wij tussendoor naar het ziekenhuis moesten. Bedankt voor alles!

Bedankt voor alles!

mei 2019

Karin is een fantastische lieve vrouw. De informatie en toelichting is heel duidelijk. Echt super allemaal. Bedankt voor alles. 

Karin is een fantastische lieve vrouw.

mei 2019

We zijn heel tevreden en blij met alle zorg en hulp Top! OOk van Helma mbt de borstvoeding. 

We zijn heel tevreden en blij met alle zorg en hulp Top!

mei 2019

ondanks de start met 3 verschillende gezichten zijn we heel blij met de kraamzorg die we hebben ontvangen. Zowel Heidi, bridget en Connie waren super. 

ondanks de start met 3 verschillende gezichten zijn we heel blij met de kraamzorg die we hebben ontvangen

mei 2019

Top begeleiding en advies gehad. Heerlijk ontzorgd en in de watten gelegd. We kijken dan ook terug op een heerlijke kraamweek. Zeer deskundig en geholpen met de borstvoeding en dankzij alertheid beginnende borstontsteking weten te voorkomen. 

Top begeleiding en advies gehad.

mei 2019

ontzettend tevreden over onze kraamzorg

ontzettend tevreden over onze kraamzorg

mei 2019

Gerda was een topper! we hebben de week als zeer plezierig ervaren en zouden een ander gezin haar zeker aanraden.

Gerda was een topper! 

mei 2019

Super begeleiding door Corina en fijne ondersteuning vanuit Koru wanneer dit nodig was. 

Super begeleiding door Corina

mei 2019

Karin is een topper ze heeft ons fantastisch geholpen tijdens onze kraamweek! we gaan haar missen. 

we gaan haar missen.

april 2019

Voor de 2e keer heel tevreden. Goede zorg en map met duidelijke tips.

Voor de 2e keer heel tevreden

april 2019

Els is een fantastisch mens, lief en zorgzaam. Geweldig met kinderen en het belangrijkste ze geeft vertrouwen. 

Dankzij haar heb ik een bijzonder goede kraamtijd gehad. 

en het belangrijkste ze geeft vertrouwen. 

april 2019

We hebben een heerlijke kraamtijd achter de rug. Mirjam was er met veel kennis en informatie, maar bood ook een luisterend oor. 

We hebben een heerlijke kraamtijd achter de rug.

april 2019

Koester Karin!

Koester Karin!

april 2019

Margreet paste erg goed, een super start. 

een super start. 

april 2019

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad, Annerie heeft super geholpen. Haar begeleiding was zo fijn Dank daarvoor!

Haar begeleiding was zo fijn Dank daarvoor

april 2019

Gerda heeft ons in 3 dagen veel informatie gegeven en ons ook veel zelf laten doen. Ze hield ook zelf de planning  goed in de gaten en stuurde bij waar nodig. 

Gerda heeft ons in 3 dagen veel informatie gegeven

april 2019

Ga zo door, Kathinka is super!

Ga zo door

april 2019

Wij hadden ons geen betere kraamhulp dan gerda kunnen wensen, ontzettend bedankt voor deze fijne tijd!

ontzettend bedankt voor deze fijne tijd!

april 2019

kathinka bracht gezelligheid in huis.

gezelligheid in huis

april 2019

We hebben voor de 2e keer Anja in huis mogen hebben en dat was echt een feestje. Bedankt voor alles. 

 Bedankt voor alles.

april 2019

We waren heel blij met Kelly. We hebben helemaal niet gemerkt dat we het eerste gezin waren was ze zelfstandig was. Dingen die ze niet ( zeker) wist, zocht ze op of vroeg op kantoor om een hulplijn. Taken in huis werden heel goed gedaan en ze was heel lief voor moeder, baby maar ook voor papa en de poes.

We waren heel blij met Kelly.

april 2019

Dankzij Els en Corina hebben we extreem kunnen genieten van deze bijzondere week. Heel erg bedankt voor jullie goede zorg. 

Dankzij Els en Corina hebben we extreem kunnen genieten 

april 2019

Hele fijn kraamweek gehad en erg fijn en gezellig met Karin! Niet aan te merken. 

Niet aan te merken.

Maart 2019

Ik vind het heerlijk dat margit vertrouwen had in mijn oordeel wat betreft voeden. Ze was heel lief en kundig. Ik was "de baas"en ze gaf advies waar nodig. Top.

Ik was "de baas"en ze gaf advies waar nodig

Maart 2019

Complimenten aan Sandra! ze heeft geweldig voor ons gezorgd.  Thari als leerling deed het ook erg goed. 

Complimenten aan Sandra! 

Maart 2019

Volgende zwangerschap vraag ik weer naar Nicolette

Volgende zwangerschap vraag ik weer naar Nicolette

Maart 2019

Wij hebben de kraamweek als zeer prettig ervaren. Blij met Els als kraamverzorgende. Dank !

Blij met Els als kraamverzorgende

Maart 2019

Kraamzorg door Mireille was bijzonder prettig en zeer compleet. We zouden haar altijd aanbevelen. De opstart door Nicolette was ook goed geregeld. 

Kraamzorg door Mireille was bijzonder prettig

Maart 2019

Margreet is brilliant