It's a boy! It's a girl!

Ervaringen

Wij wensen iedereen een "Kathinka"toe. Kathinka heeft veel kennis, rust, interesse, geeft je zelfvertrouwen, staat open voor ideeën, is lief, betrokken. Kortom een fijn mens. 

Wij wensen iedereen een "Kathinka"toe

Juni 2019

We hebben een hele prettige, goed verzorgde kraamweek gehad door de komst van Margit!

We hebben een hele prettige, goed verzorgde kraamweek gehad door de komst van Margit!

Juni 2019

Prettige samenwerking zowel met Koru als de week met Anouk.

Prettige samenwerking

Juni 2019

Karin is echt een topper!  ze is super lief wel streng voor mij maar moet ik ook hebben. Voor onze kindjes en me man is ze ook lief. We gaan haar missen. 

Karin is echt een topper! 

Juni 2019

Karin was heel fijn in de omgang, vrolijk, heel zorgzaam en gezellig. Heeft gezorgd voor een fijne en ontspannen kraamweek met heel goede zorg!

Karin was heel fijn in de omgang,

Juni 2019

Connie heeft een groot hart voor haar vak en beoefend deze zeer kundig. We hebben het enorm goed met haar gehad. 

Connie heeft een groot hart voor haar vak

Juni 2019

Fijn dat we 1 persoon voor de hele week hebben kunnen krijgen en dat deze een goede match was. 

Fijn dat we 1 persoon voor de hele week

Juni 2019

Majorie is Goud waard! ze heeft de zorg en het huishouden op een ontspannen manier in de hand, is sociaal vaardig erg leuk met kinderen en heel lief en zorgzaam. We missen haar wel een beetje. 

Majorie is Goud waard!

Juni 2019

Echt dik tevreden! dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt, het was mede daardoor een heerlijke week!

Echt dik tevreden!

Juni 2019

Hele fijne kraamweek gehad, Bedankt voor de goede zorgen. 

Bedankt voor de goede zorgen.

Juni 2019

Thari heeft ons heel goed geholpen. Kijkt naar de behoefte van alle gezinsleden, het was daardoor een fijne kraamweek voor ons. 

Thari heeft ons heel goed geholpen

Juni 2019

Wij hebben de aanwezigheid en zorg van Corina als heel prettig ervaren! Ze heeft ons goede adviezen gegeven en was eerlijk als ze twijfelde dan riep ze de hulp in van haar collega's. Dit hebben wij ook erg gewaardeerd. 

Wij hebben de aanwezigheid en zorg van Corina als heel prettig ervaren!

Juni 2019

Margreet is brilliant, ze is zo'n lieve kraamhulp. Ze heeft ons enorm geholpen. 

Margreet is brilliant

mei 2019

Dankzij Annerie hebben wij een fantastische kraamweek gehad. Als kersverse ouders heeft zij onze onzekerheden weg kunnen nemen. Vanaf het moment dat Annerie bij ons kwam voelde het zeer vertrouwd. Wij gaan haar missen. 

Dankzij Annerie hebben wij een fantastische kraamweek gehad

mei 2019

Dankzij Sandra hebben wij een hele fijne en leuke kraamweek gehad. 

Dankzij Sandra hebben wij een hele fijne en leuke kraamweek gehad.

mei 2019

We hebben een erg fijne week gehad met Majorie. Ze weet erg veel, heeft ons geweldig geholpen en staat zelfs na deze week open voor vragen als we die hebben. Bedankt Majorie!!

Bedankt Majorie!!

mei 2019

Niets kan de komst van ons kind overtreffen maar Thari was een fantastische uitbreiding van ons gezin voor een week . Pas net in het vak maar nu al een lieve, kundige en zelfstandige kraamverzorgende Bedankt! 

Thari was een fantastische uitbreiding van ons gezin voor een week

mei 2019

Langs deze weg nogmaals dank voor de goede zorgen en flexibiliteit vvan Nicolette. 

Nogmaals dank voor de goede zorgen 

mei 2019

Ik vond het een positieve ervaring om een leerling-kraamhulp te hebben die zowel bij de bevalling als in de kraamweek er was. 

Ik vond het een positieve ervaring om een leerling-kraamhulp te hebben

mei 2019

Danielle heeft ons erg geholpen om er een fijne ontspannen kraamweek van te maken. Ze gaf veel ruimte aan onze eigen wensen. 

Ze gaf veel ruimte aan onze eigen wensen. 

mei 2019

Britt heeft ons een hele fijne start gegeven, maar we merken dat je na deze week je baby/ het ouderschap pas echt leert kennen. 

Britt heeft ons een hele fijne start gegeven

mei 2019

Super fijn gehad, helemaal top!

helemaal top!

mei 2019

Wat we heel fijn vonden was de deskundige begeleiding van Annerie. Ze kon het gedrag van onze dochter goed duiden en ging liefdevol met haar om. 

Wat we heel fijn vonden was de deskundige begeleiding van Annerie

mei 2019

Sorry voor de saaie uitslag maar we zijn ontzettend tevreden over Kathinka. we hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. 

Sorry voor de saaie uitslag

mei 2019

Super blij met de hulp van Nanda, soms was lastig omdat wij tussendoor naar het ziekenhuis moesten. Bedankt voor alles!

Bedankt voor alles!

mei 2019

Karin is een fantastische lieve vrouw. De informatie en toelichting is heel duidelijk. Echt super allemaal. Bedankt voor alles. 

Karin is een fantastische lieve vrouw.

mei 2019

We zijn heel tevreden en blij met alle zorg en hulp Top! OOk van Helma mbt de borstvoeding. 

We zijn heel tevreden en blij met alle zorg en hulp Top!

mei 2019

ondanks de start met 3 verschillende gezichten zijn we heel blij met de kraamzorg die we hebben ontvangen. Zowel Heidi, bridget en Connie waren super. 

ondanks de start met 3 verschillende gezichten zijn we heel blij met de kraamzorg die we hebben ontvangen

mei 2019

Top begeleiding en advies gehad. Heerlijk ontzorgd en in de watten gelegd. We kijken dan ook terug op een heerlijke kraamweek. Zeer deskundig en geholpen met de borstvoeding en dankzij alertheid beginnende borstontsteking weten te voorkomen. 

Top begeleiding en advies gehad.

mei 2019

ontzettend tevreden over onze kraamzorg

ontzettend tevreden over onze kraamzorg

mei 2019

Gerda was een topper! we hebben de week als zeer plezierig ervaren en zouden een ander gezin haar zeker aanraden.

Gerda was een topper! 

mei 2019

Super begeleiding door Corina en fijne ondersteuning vanuit Koru wanneer dit nodig was. 

Super begeleiding door Corina

mei 2019

Karin is een topper ze heeft ons fantastisch geholpen tijdens onze kraamweek! we gaan haar missen. 

we gaan haar missen.

april 2019

Voor de 2e keer heel tevreden. Goede zorg en map met duidelijke tips.

Voor de 2e keer heel tevreden

april 2019

Els is een fantastisch mens, lief en zorgzaam. Geweldig met kinderen en het belangrijkste ze geeft vertrouwen. 

Dankzij haar heb ik een bijzonder goede kraamtijd gehad. 

en het belangrijkste ze geeft vertrouwen. 

april 2019

We hebben een heerlijke kraamtijd achter de rug. Mirjam was er met veel kennis en informatie, maar bood ook een luisterend oor. 

We hebben een heerlijke kraamtijd achter de rug.

april 2019

Koester Karin!

Koester Karin!

april 2019

Margreet paste erg goed, een super start. 

een super start. 

april 2019

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad, Annerie heeft super geholpen. Haar begeleiding was zo fijn Dank daarvoor!

Haar begeleiding was zo fijn Dank daarvoor

april 2019

Gerda heeft ons in 3 dagen veel informatie gegeven en ons ook veel zelf laten doen. Ze hield ook zelf de planning  goed in de gaten en stuurde bij waar nodig. 

Gerda heeft ons in 3 dagen veel informatie gegeven

april 2019

Ga zo door, Kathinka is super!

Ga zo door

april 2019

Wij hadden ons geen betere kraamhulp dan gerda kunnen wensen, ontzettend bedankt voor deze fijne tijd!

ontzettend bedankt voor deze fijne tijd!

april 2019

kathinka bracht gezelligheid in huis.

gezelligheid in huis

april 2019

We hebben voor de 2e keer Anja in huis mogen hebben en dat was echt een feestje. Bedankt voor alles. 

 Bedankt voor alles.

april 2019

We waren heel blij met Kelly. We hebben helemaal niet gemerkt dat we het eerste gezin waren was ze zelfstandig was. Dingen die ze niet ( zeker) wist, zocht ze op of vroeg op kantoor om een hulplijn. Taken in huis werden heel goed gedaan en ze was heel lief voor moeder, baby maar ook voor papa en de poes.

We waren heel blij met Kelly.

april 2019

Dankzij Els en Corina hebben we extreem kunnen genieten van deze bijzondere week. Heel erg bedankt voor jullie goede zorg. 

Dankzij Els en Corina hebben we extreem kunnen genieten 

april 2019

Hele fijn kraamweek gehad en erg fijn en gezellig met Karin! Niet aan te merken. 

Niet aan te merken.

Maart 2019

Ik vind het heerlijk dat margit vertrouwen had in mijn oordeel wat betreft voeden. Ze was heel lief en kundig. Ik was "de baas"en ze gaf advies waar nodig. Top.

Ik was "de baas"en ze gaf advies waar nodig

Maart 2019

Complimenten aan Sandra! ze heeft geweldig voor ons gezorgd.  Thari als leerling deed het ook erg goed. 

Complimenten aan Sandra! 

Maart 2019

Volgende zwangerschap vraag ik weer naar Nicolette

Volgende zwangerschap vraag ik weer naar Nicolette

Maart 2019

Wij hebben de kraamweek als zeer prettig ervaren. Blij met Els als kraamverzorgende. Dank !

Blij met Els als kraamverzorgende

Maart 2019

Kraamzorg door Mireille was bijzonder prettig en zeer compleet. We zouden haar altijd aanbevelen. De opstart door Nicolette was ook goed geregeld. 

Kraamzorg door Mireille was bijzonder prettig

Maart 2019

Mirjam heeft ons een top-kraamtijd gegeven. Ze was super deskundig en gaf ons veel adviezen zonder betuttelend te zijn. Een fijne, warme, zorgzame vrouw, met ook oog voor de behoefte van onze andere kinderen. Super!!

Mirjam heeft ons een top-kraamtijd gegeven.

Maart 2019

Veel dank voor Sandra. We waarderen het dat ze zowel bij de bevalling was als onze kraamhulp. Dat was erg prettig. Sandra heeft heel goed en uitgebreid voor ons gezorgd. Dank. 

Veel dank voor Sandra.

Maart 2019

onze steun en toeverlaat tijdens de kraamweek, Bedankt!!!

Onze steun en toeverlaat

Maart 2019

Geweldige kraamtijd gehad door de gezellige, ervaren, kundige en hard werkende Anja. 

Geweldige kraamtijd gehad. 

Maart 2019

Wij als gezin hebben genoten van Nicolette haar steun en toeverlaat. 

Wij als gezin hebben genoten

Maart 2019

Was een hele fijn week dankzij Gerda. Fijne begeleiding ook met de borstvoeding. 

Fijne begeleiding ook met de borstvoeding. 

Maart 2019

Connie was fantastisch, een grote hulp, warm en vriendelijk. 

Connie was fantastisch. 

Maart 2019

Annerie en Thari zijn heel kundig en fijn om als kraamverzorging te hebben. Annerie is tevens een hele goede begeleider voor leerlingen. Neemt Thari goed mee en is hierin ook heel kundig. 

Annerie en Thari zijn heel kundig en fijn om als kraamverzorging te hebben.

Maart 2019

Wij zijn heel erg tevreden met de zorg. Kundig, persoonlijk en betrokken. Heel erg fijn om thuis als jonge ouders op te starten. 

Heel fijn om thuis als jonge ouders op te starten. 

Maart 2019

Karin is deskundig, betrokken en vriendelijk

Karin is deskundig

Maart 2019

Hele fijne kraamweek gehad

Hele fijne kraamweek gehad.

Maart 2019

Britt was geweldig, wij hopen haar weer te zien bij een eventuele 2e kleine. Wat een topper. 

Britt was geweldig. 

Febr 2019

Ineke en Kelly  waren super! Heel veel van ze geleerd en hun zorg voor mij, Milo en mijn partner was fantastisch! Heel erg bedankt. 

Ineke en Kelly waren super!

Febr 2019

Nadat we uit het ziekenhuis kwamen heeft Renee ons nog een heerlijke kraamtijd gegeven. De zorg en de gesprekken met haar hebben mij enorm geholpen. 

De zorg en de gesprekken met haar hebben mij enorm geholpen

Febr 2019

Erg positief over Mirjam, een geduldig, professionele en fijne kraamverzorgende. De impact van een goede kraamzorg heeft onze verwachtingen overtroffen. 

De impact van een goede kraamzorg heeft onze verwachtingen overtroffen

Febr 2019

Wat een topper is Anja! Had mij geen fijnere, lievere kraamhulp kunnen wensen. Een dikke 10! Super zorgzaam, heel proactief en goede& deskundige adviezen o.a. rondom de borstvoeding. 

Wat een topper is Anja!

Febr 2019

Kathinka heeft in de eerste dagen veel vertrouwen gegeven wat ons een goede start gaf. 

De eerste dagen veel vertrouwen gegeven.

Febr 2019

Super blij en tevreden! Karin en Karin zijn hele fijne mensen die echt weten te ontzorgen en je vertrouwen geven dat je het kan. Ze geven de juiste handvatten zonder op te dringen. 

Karin en Karin zijn hele fijne mensen.

Febr 2019

We hebben de zorg van Patricia en Melanie als heel prettig en volledig ervaren. We zijn zeer tevreden. 

We zijn zeer tevreden. 

Febr 2019

Wij waren enorm blij met Amy. Zij is een proffessionele en betrokken medewerkster.

Enorm blij met Amy

Febr 2019

Ontzettend tevreden over alles en vooral over Gerda, het is tenslotte de persoon die echt het verschil maakt. 

Ontzettend tevreden. 

Febr 2019

Fijn zorg van Margreet, De wisseling van de kraamverozrgende verliep ook goed. Dank voor alles. 

Dank voor alles

Febr 2019

Het was een hele fijne kraamweek met een gezellige, ijverige en kundige kraamhulp. 

Gezellige, ijverige en kundige kraamhulp. 

Febr 2019

We zijn heel erg blij met Karin. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij echt hebben kunnen genieten van de kraamweek. We zijn in de watten gelegd! Ook fijn dat tijdens de intake echt de tijd werd genomen. 

We zijn in de watten gelegd.!

Febr 2019

Niet aan te merken.