It's a boy! It's a girl!

Ervaringen

Mede dankzij Christa zeer tevreden. Zij zorgt voor positieve energie. 

 Zij zorgt voor positieve energie. 

juli 2020

Corina is een ontzettend fijn kraamverzorgende, ze signaleert ( beginnende) klachten heel snel en speelt daar goed op in. Daarnaast is ze een heel warme persoonlijkheid. Heel fijn om haar in huis te hebben. 

Heel fijn om haar in huis te hebben.

juni 2020

Het was opnnieuw een geweldige week. we gaan Mirjam haar regelmaat en fijne adviezen missen.

Het was opnnieuw een geweldige week. 

juli 2020

Danielle is een hele lieve en kundige kraamverzorgster. Ondanks de pittige start hebben wij een enorm fijne kraamweek gehad. Heel veel geleerd, Enorm bedankt voor alles Danielle. 

Enorm bedankt voor alles Danielle. 

Maart 2020

Chayen is een liefdevolle, rustige en zelfstandige kraamverzorgende. We hebben ons echt erg prettig en verwend gevoeld bij haar. Wij zijn bofferds. 

Wij zijn bofferds. 

april 2020

Margreet is echt een held! zeker in een groot gezin. 

Margreet is echt een held! 

Maart 2020

Els weet veel en is doortastend vraagt door bij tranen en zoekt direct een antwoord. we gunnen iedere kraamvrowu een Els. 

we gunnen iedere kraamvrowu een Els.

april 2020

Ydah is alles wat je zoekt in een kraamverzorgster. Lief, voelt je aan en geeft hulp waar nodig is.  In 1 woord Geweldig! we gaan haar missen. we hebben genoten van onze kraamweek en dat is dankzij haar. 

 In 1 woord Geweldig!

april 2020

Duidelijke uitleg, niet oordelend, fijne klik met Annerie. Wij vonden haar super

Wij vonden haar super

april 2020

Duidelijke uitleg, niet oordelend, fijne klik met Annerie. Wij vonden haar super

Wij vonden haar super

april 2020

Super blij met Cay. Onze steun en toeverlaatgeweestin deze (corona) kraamtijd. Erg veel waardering voor haar toewijding in haar flexibiliteit. 

Erg veel waardering voor haar toewijding in haar flexibiliteit

april 2020

Er is goed  geluisterd naar mijn wensen. Kathinka was precies de juiste kraamverzorgende voor ons gezin op dit moment. 

Er is goed  geluisterd naar mijn wensen.

april 2020

Corina is een top kraamverzorgende met veel oog voor het gezin. ik ben zeer tevreden!! heb veel van haar geleerd. 

ik ben zeer tevreden!

april 2020

Anja is een topper! Heel veel steun aan gehad en ze geeft niet op met het proberen aan de borst te leggen en respecteert ouders tegelijk.

Anja is een topper

Maart 2020

Ik heb voor de 2e keer erg fijne zorg gehad voor mij en de kinderen. 

Ik heb voor de 2e keer erg fijne zorg gehad voor mij en de kinderen.


 


 

Maart 2020

Wat een kadootje dat in deze moeilijke tijd ( corona) het gelukt was dat mijn voorkeur Els kon komen kramen. Had ik toch het gevoel speciaal te zijn. 

Had ik toch het gevoel speciaal te zijn.

Maart 2020

We hebben een hele fijne kraamweek/geboorte gehad met hulp van Koru. 

We hebben een hele fijne kraamweek/geboorte gehad met hulp van Koru. 

Febr 2020

Mirjam is een topper! Heeft echt heel veel liefde voor haar vak. Ik heb heel veel aan haar gehad tijdens mijn kraamweek. 

Ik heb heel veel aan haar gehad tijdens mijn kraamweek

juni 2020

Ik gun iedereen Irene! wat is ze deskundig en gezellig en bovenal zo ontzettend lief. Ze voelt precies aan waar de behoeftes liggen en geeft zoveel informatie. 

Ik gun iedereen Irene! 

april 2020

Ozlem heeft met veel liefde en aandacht voor ons gezorgd. Ze gaf veel informatie en legde alles duidelijk uit. Rond de borstvoeding kwam het contact met de lactatiekundige wat traag op gang, verder accurate acties. 

Ozlem heeft met veel liefde en aandacht voor ons gezorgd.

mei 2020

Het gezin vond het weer super fijn dat Anja ons heeft geholpen tijdens de bevalling en de kraamweek. Het voelde weer helemaal vertrouwd. 

Het voelde weer helemaal vertrouwd

mei 2020

Wij zijn heel erg blij met de zorg via Koru en in het bijzonder met Karin. 

Wij zijn heel erg blij met de zorg via Koru en in het bijzonder met Karin. 

mei 2020

Els is een zeer deskundige kraamverzorgende met veel werk ervaring, wij hebben een geweldige kraamweek gehad. 

wij hebben een geweldige kraamweek gehad. 

april 2020

We zijn ook deze keer heel tevreden met jullie hulp. Bedankt hiervoor. 

We zijn ook deze keer heel tevreden met jullie hulp

mei 2020

Heel erg tevreden in het bijzonder hoe Karin de zorg en omgang op ons gezin afstemde waardoor het prettig was haar erbij te hebben in onze eerste kraamweek. Dank voor de goede zorgen. 

 het prettig was haar erbij te hebben in onze eerste kraamweek.

april 2020

ik heb het erg fijn gevonden Suzanne als kraamhulp te hebben gekregen. Een goede hulp. Maar ook gewoon een heel fijn en warm mens. Zal haar altijd in herinnering in het hart blijven dragen. 

Maar ook gewoon een heel fijn en warm mens

april 2020

Heel veel dank ! vooral aan Britt, wat een topper. Wees zuinig op haar. OOk dank aan Helma voor alle advies. 

wat een topper

mei 2020

Corina verdient een Medaille! wat een top werkneemster voor jullie. Zeer kundige en gepassioneeerd. Heel veel dank Corina. 

Corina verdient een Medaille! 

mei 2020

We hebben genoten van de kraamweek met Ydah. We hadden ons geen deskundigere, lievere en hardwerkende kraamverzorgende kunnen wensen. Alle lof! Bedankt Ydah!

Alle lof! Bedankt Ydah!

mei 2020

Suzanne was zeker ook een hele fijne kraamverzorgende en heeft ons goed geholpen

 hele fijne kraamverzorgende

mei 2020

WIj zijn heel blij met Margreet! ook onwijs fijn dat ze zag dat ik een bloodpatch nodig had. geweldig op geanticipeerd. Ze is onwijs kundig 

Ze is onwijs kundig

mei 2020

Gerda is heel erg behulpzaam geweest. Veel kennis in huis en een fijn persoon om in huis te hebben. We hebben een fijne kraamtijd gehad. 

Veel kennis in huis en een fijn persoon om in huis te hebben.

mei 2020

Linda was in 1 woord Geweldig! Fantastische start. We konden ons geen betere kraamverzorgende wensen. 

Linda was in 1 woord Geweldig

mei 2020

Ozlem je bent nog in opleiding maar daar is niets van te merken. Je weet al veel en deelt dit graag. Je werkt hard en zelfstandig. Je maakt leuk contact met de kinderen maar geeft ons ook de ruimte. Heel fijn. Je bent een hele goede kraamverzorgende. Ga zo door. 

 Je bent een hele goede kraamverzorgende.

mei 2020

Wij zijn ontzettend blij met de zorg die Danielle ons gezin gegeven heeft. Van het moment van geboorte midden in de nacht tot een week later met de borstvoeding op gang en een gelukkige baby. 

Wij zijn ontzettend blij met de zorg die Danielle ons gezin gegeven heeft.

mei 2020

Super fijne en persoonlijke kraamzorg. Een goede hulp en een groot gemis. De 2 andere kinderen vonden haar geweldig en hopen dat ze nog een dagje komt. 

Een goede hulp en een groot gemis

mei 2020

Heel veel dank voor de goede match, Lia was een fantastische kraamzorg. Heeft bij gedragen aan een ontspannen starte van ons gezin. 

Heel veel dank voor de goede match

juni 2020

Mirjam is een topvrouw, onze kraamtijd met haar was een super ervaring. 

  Een super ervaring

juni 2020

Dank je wel voor alle zorg, zowel op emotioneel als op praktisch vlak in de turbulente tijd waarin wij zitten. 

Dank je wel voor alle zorg

juni 2020

Annie is een topper! heerlijk nuchter en ze heeft er alles aan gedaan om ons te helpen met het wennen aan de kleine en het nieuwe ritme. 

Annie is een topper!

juni 2020

Wij hebben een hele fijne ontspannen week gehad met Thari en kunnen Koru zeer aanbevelen. 

 fijne ontspannen week gehad met Thari

juni 2020

Fijn dat julli echt een persoonlijke en betrokken benadering hebben. Kathinka geeft echt om haar werk en haar gezinnen, ze zet vele stappen extra. 

Kathinka geeft echt om haar werk en haar gezinnen

juni 2020

Echt mega goede zorg en advies gekregen van beide dames. Geode ondersteuning/verlichting zodat wij onze focus konden houden op onze zoon, de borstvoeding en ook het herstel van moeder. Tevens zonder het belang/rol van de vader uit het oog te verliezen. Tevens vonden wij 2 kraamhulpen echt een meerwaarde. De sfeer was echt prettig en optimistisch. 

Tevens vonden wij 2 kraamhulpen echt een meerwaarde.

juni 2020

Je doet het heel goed, ga zo door. Succes met de rest van je opleiding. 

Succes met de rest van je opleiding. 

mei 2020

Super blij met de zorg van Margit, precies afgestemd op onze wensen en super kundig. Veel dank !

precies afgestemd op onze wensen en super kundig.

april 2020

super blij dat we ons last minute aan konden melden

super blij dat we ons last minute aan konden melden

april 2020

Kelly was geweldig! We hebben dankzij haar een super week gehad. Ze was ook ontzettend lief voor ons andere kindje. Echt een natuurtalent. 

 Echt een natuurtalent.

Jan 2020

Chayen is Fantastisch!  Heel veel rust in huis gebracht, inclusief kordaat optreden toen ik ziek werd tijdens de kraamweek. Een topper !

Een topper !

Febr 2020

Onze kraamweek is nog mooier en fijner geworden door de hulp van Karin. 

Onze kraamweek is nog mooier en fijner geworden

Febr 2020

Zeer prettige, kundige en gezellige kraamhulp. Een aanwinst voor ons gezin, de oudste was ook dol op haar. 

Een aanwinst voor ons gezin, de oudste was ook dol op haar. 

Maart 2020

Britt is een absolute topper en zeer professioneel. Wat kan die meid hard werken! Erg fijne kraamweek gehad. 

Wat kan die meid hard werken!

Jan 2020

Wij waren heel blij met Corina. Ze heeft onze kraamweek nog leuker gemaakt en met haar deskundigheid ons enorm geholpen.

Wij waren heel blij met Corina

Maart 2020

Chayen heeft ons geweldig geholpen, ik  zou niet zeggen dat ze pas sins September bezig is. 

Chayen heeft ons geweldig geholpen

Maart 2020

We hebben een heerlijke week gehad met Sjoukje. Eerste kindje dus best spannend, maar door de goede zorgen konden we vol vertrouwen zelf aan de slag. 

konden we vol vertrouwen zelf aan de slag

Maart 2020

Irene is zeer deskundig en ervaren, zorgzaam en warm. Ze voelde ons heel goed aan en heeft ons in alle opzichten uitstekend begeleid. Veel dank voor de goede zorgen. 

Veel dank voor de goede zorgen. 

april 2020

Prettige communicatie vooraf. Helder en eerlijk, ook de kraamverzorgende zelf zeer kundig, rustig, professioneel en prettig in de omgang. Heel erg bedankt. 

Prettige communicatie vooraf.

april 2020

We hadden een lastige start met een groot gewicht verlies. Els heeft ons toen heel goed ondersteund in alle emoties die daarbij kwamen en ook onmiddelijk extra hulp ( lactatiekundige) ingeschakeld. Daarnaast was ze super lief voor onze peuter. Zo heeft ze een stressvolle week toch heel fijn voor ons gemaakt. 

Zo heeft ze een stressvolle week toch heel fijn voor ons gemaakt

Febr 2020

We hebben een hele ontspannen week gehad met Linda rose. Dit was onze tweede goede ervaring met Koru.

 Dit was onze tweede goede ervaring met Koru.

Febr 2020

We hebben een geweldige kraamtijd gehad met Nicolette.

Geweldige kraamtijd

Febr 2020

Boven verwachting de zorg ervaren. Dank jullie wel.  Annie is een topper!

Boven verwachting de zorg ervaren

Febr 2020

Heel tevreden over Cay! de eerste dagen Hadden we halve dagen kraamzorg. Hierdoor weinig tijd om mee te kijken met de borstvoeding. Daarna heeft Cay dit gelukkig goed op kunnen pakken. 

de eerste dagen hadden we halve dagen kraamzorg

Febr 2020

2 hele fijne kraamverzorgers. Open/ vriendelijk/ spontaan, een aanwinst binnen het gezin. We hebben zeer fijne kraamdagen gehad. 

We hebben zeer fijne kraamdagen gehad

Febr 2020

Super Zorg, zou Koru 10/10 aanraden bij andere mensen. 

Super Zorg,

Febr 2020

2e keer dantBernadette bij ons was. Heel vertrouwd met goede info en praktische tips voor het hele gezin. Ervaring en het vak.

2e keer dat Bernadette bij ons was

Jan 2020

Ik ben super goed geholpen door Els. Goed voor mijn kindje, zeeer behulpzaam geweest.

Ik ben super goed geholpen door Els

Febr 2020

Özlem is een fijne en lieve kraamhulp. Veel succes met het afronden van de opleiding. DAnk voor alles

Veel succes met het afronden van de opleiding

Febr 2020

Het is dat geen mens perfect is anders had ze een dikke 10 van ons gekregen. Wat is Corina een topvrouw! Door haar hebben we een ontspannen kraamweek gehad en alle vertrouwen dat we dit zelf kunnen.

Het is dat geen mens perfect is anders had ze een dikke 10 van ons gekregen.

Febr 2020

Zeer tevreden over Koru kraamzorg en over Nicolette. Betrokken, behulpzaam en erg lief voor onze andere kinderen. 

Zeer tevreden over Koru kraamzorg en over Nicolette

Jan 2020

Wij hebben een ontzettend fijne tijd gehad met Ria. Haar tips zorgde bij mij voor dat extra beetje zelfvertrouwen die je als kersverse moeder nodig hebt. 

Ik wil Ria enorm bedanken en raad haar bij toekomstige moeders aan. 

raad haar bij toekomstige moeders aan

Febr 2020

Ik ben voor de 2e keer echt heel blij met Koru. Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten kunnen noemen. Fijne organisatie en super kraamverzorgende. Ga zo door!!

Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten kunnen noemen. 

Febr 2020

Enorm genoten van Christa als kraamverzorgende. Boven verwachting gewerkt. Voor een tweede zou ik haar ongetwijfeld weer nemen. 

Boven verwachting gewerkt

Febr 2020

Ik heb goede tips gekregen mbt borstvoeidgn. Fijne rustige tijd gehad. Chayen legt alles goed uit en zorgt ervoor dat we onze rust pakken. 

Fijne rustige tijd gehad.

Febr 2020

Gerda is kundig en heeft veel ervaring. Helder in communicatie, direct en eerlijk. Heerlijke kraamweek gehad met Gerda, ze heeft heel goed geholpen met de borstvoeding, die nu helemaal op gang is. 

Gerda is kundig en heeft veel ervaring.

Maart 2020

Zowel bij ons eerste kind als nu bij ons tweede kind zijn wij heel tevreden met de kraamverzorgende. 

Zowel bij ons eerste kind als nu bij ons tweede kind zijn wij heel tevreden met de kraamverzorgende. 

Maart 2020

Els was een topverzorgende!! het was fijn om na opname alsnog een fijn opvang te hebben met een luisterend oor die met ons onderzocht hoe wij de zorg voor oonze zoon wilde vormgeven. 

Els was een topverzorgende!! 

Jan 2020

Wat fijn dat we de 1e week op Özlem konden terug vallen. We hebben enorm veel van haar geleerd. Ze bracht ook heel veel rust als ze er was. Ze is enorm betrokken en is heel lief voor andere kinderen. 

Ze heeft ons ook geholpen om structuur aan te brengen en had daarbij veel praktische tips. Communicatie met Koru en lactatiekundige was heel goed. Ook samenwerking met de verloskundige. 

 We hebben enorm veel van haar geleerd.

april 2020

Heel fijne en prettige kraamverzorgende die ons een geweldige kraamweek heeft gegeven. De continuiteit die Koru beidt, zoveel mogelijk 1 gezicht is echt fantastisch,

 De continuiteit die Koru beidt, zoveel mogelijk 1 gezicht is echt fantastisch,

april 2020

Chayen is een topper! super kundig, lief, betrokken en behulpzaam. Zo blij met de fantastische ondersteuning na een wat moeizame start van de borstvoeding. We gaan haar missen. 

Chayen is een topper!

april 2020

Hebben dankzij Marielle een hele fijne kraamweek gehad. het huis is nog nooit zo schoon geweest! het was fijn te zien hoe goed de omgang was met onze al aanwezige peuter. 

Hebben dankzij Marielle een hele fijne kraamweek gehad

april 2020

Ik heb de kraamweek en het contact als zeer prettig ervaren. 

Ik heb de kraamweek en het contact als zeer prettig ervaren.

april 2020

Sjoukje deed onze kraamzorg van ons 2e kindje. Bij ons 1e kindje voegde de kraamzorg weinig waarde toe, Sjoukje daarentegen leerde ons ontzettend veel en bracht gezelligheid mee. 

Sjoukje daarentegen leerde ons ontzettend veel en bracht gezelligheid mee. 

Febr 2020

Joyce is een topper en verstaat haar vak heel goed. Ze is een gratificatie waard. 

Ze is een gratificatie waard. 

Maart 2020

Ria heeft ons heel lief ondersteund in de eerste week na de geboorte van onze dame. Ze ging erg goed om met onze ander dochter, gaf goede tips mbt de borstvoeding en was erg geruststellend. 

Ria heeft ons heel lief ondersteund

Maart 2020

We vonden het heel erg fijn om Suzanne in huis te hebben en hoe ze ons verder begeleid heeft met de borstvoeding. 

We vonden het heel erg fijn om Suzanne in huis te hebben

Maart 2020

We hebben echt een super goede kraamweek gehad mede dankzij Joyce. Ze weet super veel, is heel prettig in de omgang en ook met onze oudste zoon. 

We hebben echt een super goede kraamweek gehad

Maart 2020

Ik ben erg tevreden. Het was fijn om Ria in huis te hebben.

Het was fijn om Ria in huis te hebben

april 2020

Nanda was een fantastische ontzorger en een grote hulp voor de borstvoeding. Ze heeft veel ervaring en daardoor in haar advies heel goed. Echt fijn om van haar te kunnen leren. 

Nanda was een fantastische ontzorger

Febr 2020

Corina is een geweldige hulp geweest. Vriendelijk dacht vaak vooruit, nog voor ik er aan dacht. Duidelijk een zeer goede match met ons gezin. 

Corina is een geweldige hulp geweest

Febr 2020

Super blij met de zorg van Margit, precies afgestemd op onze wensen en super kundig. Veel dank!

Super blij met de zorg van Margit, precies afgestemd op onze wensen en super kundig

Mei 2020

Ik heb het erg fijn gevonden met Suzanne als hulp te hebben gekregen, een goede kraamverzorgende. Maar ook gewoon een heel fijn en warm mens! Zal haar altijd in herinnering in mijn hart blijven dragen.

Zal haar altijd in herinnering in mijn hart blijven dragen.

Mei 2020

 

Ik gun iedereen een Irene, wat is ze deskundig en gezellig en bovenal ontzettend lief. Ze voelt precies aan waar behoefte naar is en geeft zoveel informatie, zonder te overladen. In onze chaotische afrondende verbouwing en kraamweek van ons eerste kindje is ze geweldige hulp geweest waarvoor wij haar altijd dankbaar zijn.

In onze chaotische afrondende verbouwing en kraamweek van ons eerste kindje is ze geweldige hulp geweest waarvoor wij haar altijd dankbaar zijn.

Mei 2020

Els is een zeer deskundige kraamverzorgende met veel werkervaring, wij hebben een geweldige kraamweek gehad.

Els is een zeer deskundige kraamverzorgende met veel werkervaring

Mei 2020

We zijn ook deze keer tevreden met jullie hulp, bedankt hiervoor.

We zijn ook deze keer tevreden met jullie hulp

Mei 2020

Margreet is een held, zeker voor in een groot gezin.

Margreet is een held

Maart 2020

Els weet veel en is doortastend, vraagt bij tranen door en zoekt direct naar een antwoord. We gunnen iedere kraamvrouw een Els!

We gunnen iedere kraamvrouw een Els!

April 2020

We hebben een hele fijne opstart gehad, de kraamweek was super! We wensen iedereen een “Suzanne” al kraamverzorgende.

We wensen iedereen een “Suzanne” al kraamverzorgende.

April 2020

Corina is een top kraamverzorgende met veel oog voor het gezin. Aangezien ik geen verbeterpunten heb, geef ik een dikke 10! Ik ben zeer tevreden en heb veel van haar geleerd.

Aangezien ik geen verbeterpunten heb, geef ik een dikke 10!

April 2020

Er is goed geluisterd naar mijn wensen, Kathinka was precies de juiste kraamverzorgende voor ons gezin op dit moment.

Kathinka was precies de juiste kraamverzorgende

April 2020

Super blij met Cay, onze steun en toeverlaat in deze (corona)kraamtijd. Erg veel waardering voor haar toewijding en haar flexibiliteit.

onze steun en toeverlaat in deze (corona)kraamtijd

April 2020

Zeer prettige, kundige en gezellige kraamverzorgende in Kathinka. Een aanwinst voor ons gezin, de oudste was ook dol op haar.

Een aanwinst voor ons gezin

Maart 2020

Mirjam is een fijn persoon om in het gezin te hebben. Heeft veel aandacht voro moeder en baby en de rest van het gezin. We hebben veel geleerd van haar.

Mirjam is een fijn persoon om in het gezin te hebben.

Jan 2020

We hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Sjoukje.

We hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Sjoukje.

Jan 2020

Ontzettend blij met de zorg van Joyce voor ons gezin! ze heeft onze zooe een goede "landing" binnen ons gezin gegeven, en onze dochter zo goed betrokken. Het was een zeer ontspannen kraamweek zo. 

Ontzettend blij met de zorg van Joyce voor ons gezin!

Jan 2020

Chayen is een hele lieve, rustige en zorgzame meid. De paar uurtjes alleen bij ons deden haar volgens mij goed. en dat kan ze prima. 

Chayen is een hele lieve, rustige en zorgzame meid

Jan 2020

Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Jan 2020

Suzanne is een toppertje! 

Suzanne is een toppertje! 

Jan 2020

Christa was als een rots in de branding, fantastische support en zeer kundig en flexibel. Echt een mensen mens. Had geen betere zorg kunen ontvangen. 

Echt een mensen mens

Jan 2020

We hebben het enthousiasme en deskundigehid van Margit en de ontspannen manier van delen erg gewaardeerd

We hebben het enthousiasme en deskundigehid van Margit en de ontspannen manier van delen erg gewaardeerd

Jan 2020

In zo'n intense week hebben we zoveel steun gehad van Anouk. Veel hulp, adviezen en een luisterend oor. Maar ook ontzettend veel lol. We kijken op een intense maar fijne week terug. 

We kijken op een intense maar fijne week terug. 

Jan 2020

Linda was geweldig, we konden het niet beter treffen. 

Linda was geweldig

Jan 2020

Beide kraamhulpen hebben ons ontzettend goed geholpen waren zeer prettig in de omgang. 

Beide kraamhulpen hebben ons ontzettend goed geholpen 

Jan 2020

Tijdens de intake heb ik punten aangegeven die voor mij van groot belang zijn. Met de kraamzorg die is ingezet voelde ik me hierin gehoord.

Wat ik als zeer fijn ervaren heb. 

Met de kraamzorg die is ingezet voelde ik me hierin gehoord.

Jan 2020

Corina is een top kraamzoverzorgende met veel oog voor het gezin in kwestie. De organisatie vanuit Koru is ook zeer goed geregeld. Niets dan lof!!!

 Niets dan lof!!

Jan 2020

Aangezien ik geen verbeterpunten heb geef ik een dikke 10. Ik ben zeer tevreden. Had aangegeven dat ik graag aandacht voor de andere 2 kinderen te willen en dat is heel goed gegaan. Karin is daadkrachtig, zelfstandig en vrolijk. 

Aangezien ik geen verbeterpunten heb geef ik een dikke 10

Jan 2020

Proffesioneel en kan goed inschatten wanneer welke houding en in te nemen. 

Proffesioneel 

nov 2019

Fijne communicatie met Koru! hele fijne kraamverozrgende! actief, betrokken en kundig.

Fijne communicatie met Koru!

nov 2019

Ginny was een fijne kraamhulp die goed in ons gezin paste!

Ginny was een fijne kraamhulp

nov 2019

Corina heeft ons hele fijne zorg verleend in onze kraamweek. Mochten we ooit voor een tweede kindje gaan, zouden we haar graag weer terugzien. 

Corina heeft ons hele fijne zorg verleend in onze kraamweek.

nov 2019

Erg veel steun en vertrouwen gekregen van Annerie heel fijn dat Els ons kwam helpen met opstarten. 

Erg veel steun en vertrouwen gekregen van Annerie

nov 2019

We hebben deze week als zeer prettig ervaren. We zaten samen met Cay Helemaal in onze eigen bubbel om de start als gezin zo goed mogelijk te laten zijn. En dat is zeker gelukt, dankzij de goede zorgen. 

We hebben deze week als zeer prettig ervaren.

Okt 2019

We hebben een fantastische start gemaakt met ons nieuwe gezin, mede door Suus. Haar zelfverzekerde houding, liefdevolle zorg en gezelligheid hebben ons daar heel erg bij geholpen. Wij wensen iedereen zo een kraamhulp toe. 

Wij wensen iedereen zo een kraamhulp toe. 

nov 2019

Fijne meid in de omgang, lief en zorgzaam voor iedereen. Gezellig en altijd vrolijk. Ondanks dat het ons tweede kindje was hebben we als nog veel dingen geleerd.

lief en zorgzaam voor iedereen.

nov 2019

Bernadette was echt top. ze heeft ons heel fijn en goed op weg geholpen. Ze is een ontzettend goede kraamverzorgende en ook nog eens een fijn mens, erg fijn!

ze heeft ons heel fijn en goed op weg geholpen

nov 2019

Linda rose was uitzonderlijk. Ze heeft me met alles geholpen en ze had zoveel kennis en ervaring. Ik voelde me heel comfortabel bij haar en mijn baby ook.

Ik voelde me heel comfortabel bij haar en mijn baby ook.

nov 2019

De kraamweek veel geleerd met goede zorg en begeleiding! warme persoonlijkheid van kraamverzorgende en deskundigheid waren zeer prettig! Ze heeft ons perfect verzorgd en perfect op weg geholpen in een speciale maar ook spannende week. 

De kraamweek veel geleerd met goede zorg en begeleiding!

nov 2019

Christa heeft onze verwachtingen overtroffen. Niet alleen voor de baby, maar het hele gezin was goed verzorgd. Fantastisch!! Hartelijk dank. 

Christa heeft onze verwachtingen overtroffen

nov 2019

We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Volgende keer graag weer Mariëlle!

Volgende keer graag weer Mariëlle!

nov 2019

De kraamverzorgende was erg flexibel dat was erg fijn. 

De kraamverzorgende was erg flexibel dat was erg fijn. 

nov 2019

Corina is een topper!

Corina is een topper!

nov 2019

We hebben genoten van onze kraamweek, twee super lieve meiden die ons geholpen hebben. Ze waren een top team samen. 

Ze waren een top team samen. 

nov 2019

Linet was een zeer deskundige en prettige kraamverzorgster. Ze heeft ons uitstekend geholpen en ons een heerlijke kraamweek bezorgd. 

Linet was een zeer deskundige en prettige kraamverzorgster.

Dec 2019

Alles was echt super!  Margreet en Suzanne waren allebei erg leif en heel goed in hun werk. We hebben veel geleerd en zijn er nu klaar voor om voor onze kleine te gaan zorgen. 

Alles was echt super!

Dec 2019

WIj hebben Karin ervaren als een zeer prettige aanwezigheid. Ze is kalm en voelt situaties goed aan. Gewoon een non-nonsense nuchtere vrouw, bedankt. 

WIj hebben Karin ervaren als een zeer prettige aanwezigheid.

Dec 2019

Karin heeft ons goed op weg geholpen bij het verzorgen van onze kleine meid. 

Karin heeft ons goed op weg geholpen

Dec 2019

Suzanne was een geweldige kraamverzorgende voor ons, we kunnen haar of een koru kraamverzorgende iedereen aanbevelen. 

Suzanne was een geweldige kraamverzorgende

Dec 2019

Ginny was erg doortastend en vasthooudend om tongriempje te laten klieven, ze geeft niet op qua borstvoeidng, veel tips veel geduld met "oefenen". 

Een hardwerkende topper!

Een hardwerkende topper!

Dec 2019

WIj zijn bijzonder blij met de ontvangen zorg. met name de hulp en extra ondersteuning mbt borstvoeidng waarderen wij erg. Ginny is deskundig, fijn in de omgang en gezellgi om in huis te hebben. Een hardwerkende topper!

Een hardwerkende topper!

Dec 2019

Briit heeft ons super goed geholpen de afgelopen dagen. 

Briit heeft ons super goed geholpen de afgelopen dagen. 

Dec 2019

Mirjam is een super proffesional!! we hebben intens veel van haar geleerd. Ze is geweldig in communicatie, omgang en empathie. Echt een aanrader voor iedereen die zoekt naar samenwerking en groei. 

Mirjam is een super proffesional!!!

Dec 2019

Mirjam is een super proffesional!! we hebben intens veel van haar geleerd. Ze is geweldig in communicatie, omgang en empathie. Echt een aanrader voor iedereen die zoekt naar samenwerking en groei. 

Mirjam is een super proffesional!!!

Dec 2019

Ik heb echt geen verbeterpunten! Heel blij met deze luxe extra zorg van de afgelopen week. 

Ik heb echt geen verbeterpunten!

Dec 2019

Ik ben blij met mijn keuze voor Koru!

Fijne kraamweek gehad mede door Suzanne!  ik ben blij met mijn keuze voor Koru. Bedankt nogmaals. 

Dec 2019

Mede dankzij haar hebben we tijdens de kraamweek op een roze wolk gezeten. 

We gaan Christa missen! mede dankzij haar hebben we tijdens de kraamweek op een roze wolk gezeten. Ze heeft ons enorm in de watten gelegd en veel meer gedaan dag we hadden verwacht/ mogen verwachten. Iemand die zichtbaar lol heeft in haar werk met enorm verantwoordelijkheids gevoel, ook als dat ten koste gaan van haar prive afspraken. 

Dec 2019

WIj zijn onwijs tevreden. 

WIj zijn onwijs tevreden over de kundigheid, voorlichting en begeleiding van Cay en Özlem. Luxe extra kennis van Özlem. 

Dec 2019

Anja is een top kraamverzorgende, erg oplettend en gemotiveerd. Hierdoor werd onze baby tijdig geholpen aan zijn tongriempje. FIjn dat we uiteindelijke nog volledige zorg kregen ondanks de drukte. We gaan Anja missen!

We gaan Anja missen!

nov 2019

Zoals eerder gezegd hebben we een heerlijke kraamweek gehad. Zou Koru( en Mirjam) de volgende keer weer wensen. Ik geeft nooit een 10 maar hier is het terecht. 

Ik zou Koru ( en Mirjam) de volgende keer weer wensen

nov 2019

Zoals eerder gezegd hebben we een heerlijke kraamweek gehad. Zou Koru( en Mirjam) de volgende keer weer wensen. Ik geeft nooit een 10 maar hier is het terecht. 

Ik zou Koru ( en Mirjam) de volgende keer weer wensen

nov 2019

precies afgestemd op onze wensen en super kundig.