It's a boy! It's a girl!

Ervaringen

Chayen is Fantastisch!  Heel veel rust in huis gebracht, inclusief kordaat optreden toen ik ziek werd tijdens de kraamweek. Een topper !

Een topper !

Febr 2020

Onze kraamweek is nog mooier en fijner geworden door de hulp van Karin. 

Onze kraamweek is nog mooier en fijner geworden

Febr 2020

Zeer prettige, kundige en gezellige kraamhulp. Een aanwinst voor ons gezin, de oudste was ook dol op haar. 

Een aanwinst voor ons gezin, de oudste was ook dol op haar. 

Maart 2020

Britt is een absolute topper en zeer professioneel. Wat kan die meid hard werken! Erg fijne kraamweek gehad. 

Wat kan die meid hard werken!

Jan 2020

Wij waren heel blij met Corina. Ze heeft onze kraamweek nog leuker gemaakt en met haar deskundigheid ons enorm geholpen.

Wij waren heel blij met Corina

Maart 2020

Chayen heeft ons geweldig geholpen, ik  zou niet zeggen dat ze pas sins September bezig is. 

Chayen heeft ons geweldig geholpen

Maart 2020

We hebben een heerlijke week gehad met Sjoukje. Eerste kindje dus best spannend, maar door de goede zorgen konden we vol vertrouwen zelf aan de slag. 

konden we vol vertrouwen zelf aan de slag

Maart 2020

Irene is zeer deskundig en ervaren, zorgzaam en warm. Ze voelde ons heel goed aan en heeft ons in alle opzichten uitstekend begeleid. Veel dank voor de goede zorgen. 

Veel dank voor de goede zorgen. 

april 2020

Prettige communicatie vooraf. Helder en eerlijk, ook de kraamverzorgende zelf zeer kundig, rustig, professioneel en prettig in de omgang. Heel erg bedankt. 

Prettige communicatie vooraf.

april 2020

We hadden een lastige start met een groot gewicht verlies. Els heeft ons toen heel goed ondersteund in alle emoties die daarbij kwamen en ook onmiddelijk extra hulp ( lactatiekundige) ingeschakeld. Daarnaast was ze super lief voor onze peuter. Zo heeft ze een stressvolle week toch heel fijn voor ons gemaakt. 

Zo heeft ze een stressvolle week toch heel fijn voor ons gemaakt

Febr 2020

We hebben een hele ontspannen week gehad met Linda rose. Dit was onze tweede goede ervaring met Koru.

 Dit was onze tweede goede ervaring met Koru.

Febr 2020

We hebben een geweldige kraamtijd gehad met Nicolette.

Geweldige kraamtijd

Febr 2020

Boven verwachting de zorg ervaren. Dank jullie wel.  Annie is een topper!

Boven verwachting de zorg ervaren

Febr 2020

Heel tevreden over Cay! de eerste dagen Hadden we halve dagen kraamzorg. Hierdoor weinig tijd om mee te kijken met de borstvoeding. Daarna heeft Cay dit gelukkig goed op kunnen pakken. 

de eerste dagen hadden we halve dagen kraamzorg

Febr 2020

2 hele fijne kraamverzorgers. Open/ vriendelijk/ spontaan, een aanwinst binnen het gezin. We hebben zeer fijne kraamdagen gehad. 

We hebben zeer fijne kraamdagen gehad

Febr 2020

Super Zorg, zou Koru 10/10 aanraden bij andere mensen. 

Super Zorg,

Febr 2020

2e keer dantBernadette bij ons was. Heel vertrouwd met goede info en praktische tips voor het hele gezin. Ervaring en het vak.

2e keer dat Bernadette bij ons was

Jan 2020

Ik ben super goed geholpen door Els. Goed voor mijn kindje, zeeer behulpzaam geweest.

Ik ben super goed geholpen door Els

Febr 2020

Özlem is een fijne en lieve kraamhulp. Veel succes met het afronden van de opleiding. DAnk voor alles

Veel succes met het afronden van de opleiding

Febr 2020

Het is dat geen mens perfect is anders had ze een dikke 10 van ons gekregen. Wat is Corina een topvrouw! Door haar hebben we een ontspannen kraamweek gehad en alle vertrouwen dat we dit zelf kunnen.

Het is dat geen mens perfect is anders had ze een dikke 10 van ons gekregen.

Febr 2020

Zeer tevreden over Koru kraamzorg en over Nicolette. Betrokken, behulpzaam en erg lief voor onze andere kinderen. 

Zeer tevreden over Koru kraamzorg en over Nicolette

Jan 2020

Wij hebben een ontzettend fijne tijd gehad met Ria. Haar tips zorgde bij mij voor dat extra beetje zelfvertrouwen die je als kersverse moeder nodig hebt. 

Ik wil Ria enorm bedanken en raad haar bij toekomstige moeders aan. 

raad haar bij toekomstige moeders aan

Febr 2020

Ik ben voor de 2e keer echt heel blij met Koru. Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten kunnen noemen. Fijne organisatie en super kraamverzorgende. Ga zo door!!

Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten kunnen noemen. 

Febr 2020

Enorm genoten van Christa als kraamverzorgende. Boven verwachting gewerkt. Voor een tweede zou ik haar ongetwijfeld weer nemen. 

Boven verwachting gewerkt

Febr 2020

Ik heb goede tips gekregen mbt borstvoeidgn. Fijne rustige tijd gehad. Chayen legt alles goed uit en zorgt ervoor dat we onze rust pakken. 

Fijne rustige tijd gehad.

Febr 2020

Gerda is kundig en heeft veel ervaring. Helder in communicatie, direct en eerlijk. Heerlijke kraamweek gehad met Gerda, ze heeft heel goed geholpen met de borstvoeding, die nu helemaal op gang is. 

Gerda is kundig en heeft veel ervaring.

Maart 2020

Zowel bij ons eerste kind als nu bij ons tweede kind zijn wij heel tevreden met de kraamverzorgende. 

Zowel bij ons eerste kind als nu bij ons tweede kind zijn wij heel tevreden met de kraamverzorgende. 

Maart 2020

Els was een topverzorgende!! het was fijn om na opname alsnog een fijn opvang te hebben met een luisterend oor die met ons onderzocht hoe wij de zorg voor oonze zoon wilde vormgeven. 

Els was een topverzorgende!! 

Jan 2020

Wat fijn dat we de 1e week op Özlem konden terug vallen. We hebben enorm veel van haar geleerd. Ze bracht ook heel veel rust als ze er was. Ze is enorm betrokken en is heel lief voor andere kinderen. 

Ze heeft ons ook geholpen om structuur aan te brengen en had daarbij veel praktische tips. Communicatie met Koru en lactatiekundige was heel goed. Ook samenwerking met de verloskundige. 

 We hebben enorm veel van haar geleerd.

april 2020

Heel fijne en prettige kraamverzorgende die ons een geweldige kraamweek heeft gegeven. De continuiteit die Koru beidt, zoveel mogelijk 1 gezicht is echt fantastisch,

 De continuiteit die Koru beidt, zoveel mogelijk 1 gezicht is echt fantastisch,

april 2020

Chayen is een topper! super kundig, lief, betrokken en behulpzaam. Zo blij met de fantastische ondersteuning na een wat moeizame start van de borstvoeding. We gaan haar missen. 

Chayen is een topper!

april 2020

Hebben dankzij Marielle een hele fijne kraamweek gehad. het huis is nog nooit zo schoon geweest! het was fijn te zien hoe goed de omgang was met onze al aanwezige peuter. 

Hebben dankzij Marielle een hele fijne kraamweek gehad

april 2020

Ik heb de kraamweek en het contact als zeer prettig ervaren. 

Ik heb de kraamweek en het contact als zeer prettig ervaren.

april 2020

Sjoukje deed onze kraamzorg van ons 2e kindje. Bij ons 1e kindje voegde de kraamzorg weinig waarde toe, Sjoukje daarentegen leerde ons ontzettend veel en bracht gezelligheid mee. 

Sjoukje daarentegen leerde ons ontzettend veel en bracht gezelligheid mee. 

Febr 2020

Joyce is een topper en verstaat haar vak heel goed. Ze is een gratificatie waard. 

Ze is een gratificatie waard. 

Maart 2020

Ria heeft ons heel lief ondersteund in de eerste week na de geboorte van onze dame. Ze ging erg goed om met onze ander dochter, gaf goede tips mbt de borstvoeding en was erg geruststellend. 

Ria heeft ons heel lief ondersteund

Maart 2020

We vonden het heel erg fijn om Suzanne in huis te hebben en hoe ze ons verder begeleid heeft met de borstvoeding. 

We vonden het heel erg fijn om Suzanne in huis te hebben

Maart 2020

We hebben echt een super goede kraamweek gehad mede dankzij Joyce. Ze weet super veel, is heel prettig in de omgang en ook met onze oudste zoon. 

We hebben echt een super goede kraamweek gehad

Maart 2020

Ik ben erg tevreden. Het was fijn om Ria in huis te hebben.

Het was fijn om Ria in huis te hebben

april 2020

Nanda was een fantastische ontzorger en een grote hulp voor de borstvoeding. Ze heeft veel ervaring en daardoor in haar advies heel goed. Echt fijn om van haar te kunnen leren. 

Nanda was een fantastische ontzorger

Febr 2020

Corina is een geweldige hulp geweest. Vriendelijk dacht vaak vooruit, nog voor ik er aan dacht. Duidelijk een zeer goede match met ons gezin. 

Corina is een geweldige hulp geweest

Febr 2020

Super blij met de zorg van Margit, precies afgestemd op onze wensen en super kundig. Veel dank!

Super blij met de zorg van Margit, precies afgestemd op onze wensen en super kundig

Mei 2020

Ik heb het erg fijn gevonden met Suzanne als hulp te hebben gekregen, een goede kraamverzorgende. Maar ook gewoon een heel fijn en warm mens! Zal haar altijd in herinnering in mijn hart blijven dragen.

Zal haar altijd in herinnering in mijn hart blijven dragen.

Mei 2020

 

Ik gun iedereen een Irene, wat is ze deskundig en gezellig en bovenal ontzettend lief. Ze voelt precies aan waar behoefte naar is en geeft zoveel informatie, zonder te overladen. In onze chaotische afrondende verbouwing en kraamweek van ons eerste kindje is ze geweldige hulp geweest waarvoor wij haar altijd dankbaar zijn.

In onze chaotische afrondende verbouwing en kraamweek van ons eerste kindje is ze geweldige hulp geweest waarvoor wij haar altijd dankbaar zijn.

Mei 2020

Els is een zeer deskundige kraamverzorgende met veel werkervaring, wij hebben een geweldige kraamweek gehad.

Els is een zeer deskundige kraamverzorgende met veel werkervaring

Mei 2020

We zijn ook deze keer tevreden met jullie hulp, bedankt hiervoor.

We zijn ook deze keer tevreden met jullie hulp

Mei 2020

Margreet is een held, zeker voor in een groot gezin.

Margreet is een held

Maart 2020

Els weet veel en is doortastend, vraagt bij tranen door en zoekt direct naar een antwoord. We gunnen iedere kraamvrouw een Els!

We gunnen iedere kraamvrouw een Els!

April 2020

We hebben een hele fijne opstart gehad, de kraamweek was super! We wensen iedereen een “Suzanne” al kraamverzorgende.

We wensen iedereen een “Suzanne” al kraamverzorgende.

April 2020

Corina is een top kraamverzorgende met veel oog voor het gezin. Aangezien ik geen verbeterpunten heb, geef ik een dikke 10! Ik ben zeer tevreden en heb veel van haar geleerd.

Aangezien ik geen verbeterpunten heb, geef ik een dikke 10!

April 2020

Er is goed geluisterd naar mijn wensen, Kathinka was precies de juiste kraamverzorgende voor ons gezin op dit moment.

Kathinka was precies de juiste kraamverzorgende

April 2020

Super blij met Cay, onze steun en toeverlaat in deze (corona)kraamtijd. Erg veel waardering voor haar toewijding en haar flexibiliteit.

onze steun en toeverlaat in deze (corona)kraamtijd

April 2020

Zeer prettige, kundige en gezellige kraamverzorgende in Kathinka. Een aanwinst voor ons gezin, de oudste was ook dol op haar.

Een aanwinst voor ons gezin

Maart 2020

Mirjam is een fijn persoon om in het gezin te hebben. Heeft veel aandacht voro moeder en baby en de rest van het gezin. We hebben veel geleerd van haar.

Mirjam is een fijn persoon om in het gezin te hebben.

Jan 2020

We hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Sjoukje.

We hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Sjoukje.

Jan 2020

Ontzettend blij met de zorg van Joyce voor ons gezin! ze heeft onze zooe een goede "landing" binnen ons gezin gegeven, en onze dochter zo goed betrokken. Het was een zeer ontspannen kraamweek zo. 

Ontzettend blij met de zorg van Joyce voor ons gezin!

Jan 2020

Chayen is een hele lieve, rustige en zorgzame meid. De paar uurtjes alleen bij ons deden haar volgens mij goed. en dat kan ze prima. 

Chayen is een hele lieve, rustige en zorgzame meid

Jan 2020

Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Jan 2020

Suzanne is een toppertje! 

Suzanne is een toppertje! 

Jan 2020

Christa was als een rots in de branding, fantastische support en zeer kundig en flexibel. Echt een mensen mens. Had geen betere zorg kunen ontvangen. 

Echt een mensen mens

Jan 2020

We hebben het enthousiasme en deskundigehid van Margit en de ontspannen manier van delen erg gewaardeerd

We hebben het enthousiasme en deskundigehid van Margit en de ontspannen manier van delen erg gewaardeerd

Jan 2020

In zo'n intense week hebben we zoveel steun gehad van Anouk. Veel hulp, adviezen en een luisterend oor. Maar ook ontzettend veel lol. We kijken op een intense maar fijne week terug. 

We kijken op een intense maar fijne week terug. 

Jan 2020

Linda was geweldig, we konden het niet beter treffen. 

Linda was geweldig

Jan 2020

Beide kraamhulpen hebben ons ontzettend goed geholpen waren zeer prettig in de omgang. 

Beide kraamhulpen hebben ons ontzettend goed geholpen 

Jan 2020

Tijdens de intake heb ik punten aangegeven die voor mij van groot belang zijn. Met de kraamzorg die is ingezet voelde ik me hierin gehoord.

Wat ik als zeer fijn ervaren heb. 

Met de kraamzorg die is ingezet voelde ik me hierin gehoord.

Jan 2020

Corina is een top kraamzoverzorgende met veel oog voor het gezin in kwestie. De organisatie vanuit Koru is ook zeer goed geregeld. Niets dan lof!!!

 Niets dan lof!!

Jan 2020

Aangezien ik geen verbeterpunten heb geef ik een dikke 10. Ik ben zeer tevreden. Had aangegeven dat ik graag aandacht voor de andere 2 kinderen te willen en dat is heel goed gegaan. Karin is daadkrachtig, zelfstandig en vrolijk. 

Aangezien ik geen verbeterpunten heb geef ik een dikke 10

Jan 2020

Proffesioneel en kan goed inschatten wanneer welke houding en in te nemen. 

Proffesioneel 

nov 2019

Fijne communicatie met Koru! hele fijne kraamverozrgende! actief, betrokken en kundig.

Fijne communicatie met Koru!

nov 2019

Goede Match! Heel fijn dat er een ervaren  kraamverzorgster bij ons kon komen en dat er respect voor onze wens om dit keer geen leerling te ontvangen. 

Goede Match!

Okt 2019

We hebben je als zeeer prettig ervaren, veel humor, begrip en zorgzaamheid en daadkracht. Wij hebben een fijne week gehad. Veel van je geleerd en we voelden ons op ons gemak. 

We hebben je als zeeer prettig ervaren

Okt 2019

Bijzonder hoe je discreet maarook actief bij ons betrokken bent, je kleurde onze kraamweek en hielp ons door de pittige tijden heen. Hiervoor oneindige dank!!!

 Hiervoor oneindige dank!!!

okt 2019

Een hele fijne onvergetelijke kraamweek gehad! 1 dag was ik onzeker geworden en ongemakkelijk omdat de borstvoeding niet op gang was en de baby te veel afgevallen was. Anja voorstel voor bijvoeding was net wat ze nodig had. Ze is direct en heeft oog voor ieder gezinslid en ze eeft onrtzettend veel gedaan. 

Een hele fijne onvergetelijke kraamweek gehad!

nov 2019

Ginny was een fijne kraamhulp die goed in ons gezin paste!

Ginny was een fijne kraamhulp

nov 2019

We hebben het ontzettend fijn gehad met Connie! ze sloot perfect aan bij wat wij nodig hadden. Beantwoorde al onze vragen met veel geduld en heeft ontzettend goed geho;pen met de borstvoeding. Ze is zeer proffesioneel en ervaren en heeft een positieve en vrolijke houding

 ze sloot perfect aan bij wat wij nodig hadden.

Okt 2019

Ondanks dat het toch een pittige periode is, hebben we een heerlijke kraamtijd kunnen beleven dankzij de zorgen en begeleiding van ELs.

een heerlijke kraamtijd

Okt 2019

Corina heeft ons hele fijne zorg verleend in onze kraamweek. Mochten we ooit voor een tweede kindje gaan, zouden we haar graag weer terugzien. 

Corina heeft ons hele fijne zorg verleend in onze kraamweek.

nov 2019

Erg veel steun en vertrouwen gekregen van Annerie heel fijn dat Els ons kwam helpen met opstarten. 

Erg veel steun en vertrouwen gekregen van Annerie

nov 2019

We hebben deze week als zeer prettig ervaren. We zaten samen met Cay Helemaal in onze eigen bubbel om de start als gezin zo goed mogelijk te laten zijn. En dat is zeker gelukt, dankzij de goede zorgen. 

We hebben deze week als zeer prettig ervaren.

Okt 2019

Prettige balans tussen helpen, ontzorgen, coachen. FIjn in de omgang. Kordaat en proactief. 

Prettige balans tussen helpen, ontzorgen, coachen.

Okt 2019

We hebben een fantastische start gemaakt met ons nieuwe gezin, mede door Suus. Haar zelfverzekerde houding, liefdevolle zorg en gezelligheid hebben ons daar heel erg bij geholpen. Wij wensen iedereen zo een kraamhulp toe. 

Wij wensen iedereen zo een kraamhulp toe. 

nov 2019

Fijne meid in de omgang, lief en zorgzaam voor iedereen. Gezellig en altijd vrolijk. Ondanks dat het ons tweede kindje was hebben we als nog veel dingen geleerd.

lief en zorgzaam voor iedereen.

nov 2019

Bernadette was echt top. ze heeft ons heel fijn en goed op weg geholpen. Ze is een ontzettend goede kraamverzorgende en ook nog eens een fijn mens, erg fijn!

ze heeft ons heel fijn en goed op weg geholpen

nov 2019

Linda rose was uitzonderlijk. Ze heeft me met alles geholpen en ze had zoveel kennis en ervaring. Ik voelde me heel comfortabel bij haar en mijn baby ook.

Ik voelde me heel comfortabel bij haar en mijn baby ook.

nov 2019

De kraamweek veel geleerd met goede zorg en begeleiding! warme persoonlijkheid van kraamverzorgende en deskundigheid waren zeer prettig! Ze heeft ons perfect verzorgd en perfect op weg geholpen in een speciale maar ook spannende week. 

De kraamweek veel geleerd met goede zorg en begeleiding!

nov 2019

Voor de 2e keer waren wij zeer tevreden over de diensten van Koru. Karin heeft er weer voor gezorgd dat ik een fijne kraamweek heb gehad. 

Voor de 2e keer waren wij zeer tevreden over de diensten van Koru

Okt 2019

Christa heeft onze verwachtingen overtroffen. Niet alleen voor de baby, maar het hele gezin was goed verzorgd. Fantastisch!! Hartelijk dank. 

Christa heeft onze verwachtingen overtroffen

nov 2019

Wij zijn fantastish op weg geholpen door Karin. Ze was heel erg betrokken bij ons gezin, wist veel en was fijn in de omgang. Heel erg bedankt!

Wij zijn fantastish op weg geholpen door Karin

Aug 2019

We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Volgende keer graag weer Mariëlle!

Volgende keer graag weer Mariëlle!

nov 2019

De kraamverzorgende was erg flexibel dat was erg fijn. 

De kraamverzorgende was erg flexibel dat was erg fijn. 

nov 2019

Corina is een topper!

Corina is een topper!

nov 2019

We hebben genoten van onze kraamweek, twee super lieve meiden die ons geholpen hebben. Ze waren een top team samen. 

Ze waren een top team samen. 

nov 2019

Linet was een zeer deskundige en prettige kraamverzorgster. Ze heeft ons uitstekend geholpen en ons een heerlijke kraamweek bezorgd. 

Linet was een zeer deskundige en prettige kraamverzorgster.

Dec 2019

Alles was echt super!  Margreet en Suzanne waren allebei erg leif en heel goed in hun werk. We hebben veel geleerd en zijn er nu klaar voor om voor onze kleine te gaan zorgen. 

Alles was echt super!

Dec 2019

WIj hebben Karin ervaren als een zeer prettige aanwezigheid. Ze is kalm en voelt situaties goed aan. Gewoon een non-nonsense nuchtere vrouw, bedankt. 

WIj hebben Karin ervaren als een zeer prettige aanwezigheid.

Dec 2019

Karin heeft ons goed op weg geholpen bij het verzorgen van onze kleine meid. 

Karin heeft ons goed op weg geholpen

Dec 2019

Suzanne was een geweldige kraamverzorgende voor ons, we kunnen haar of een koru kraamverzorgende iedereen aanbevelen. 

Suzanne was een geweldige kraamverzorgende

Dec 2019

Els heeft het op een hele fijne wijze vorm gegeven, ook de leerling die 2 dagen mee kwam was zeer prettig. 

Ook de leerling die 2 dagen mee kwam was zeer prettig

Okt 2019

Ginny was erg doortastend en vasthooudend om tongriempje te laten klieven, ze geeft niet op qua borstvoeidng, veel tips veel geduld met "oefenen". 

Een hardwerkende topper!

Een hardwerkende topper!

Dec 2019

WIj zijn bijzonder blij met de ontvangen zorg. met name de hulp en extra ondersteuning mbt borstvoeidng waarderen wij erg. Ginny is deskundig, fijn in de omgang en gezellgi om in huis te hebben. Een hardwerkende topper!

Een hardwerkende topper!

Dec 2019

Briit heeft ons super goed geholpen de afgelopen dagen. 

Briit heeft ons super goed geholpen de afgelopen dagen. 

Dec 2019

Mirjam is een super proffesional!! we hebben intens veel van haar geleerd. Ze is geweldig in communicatie, omgang en empathie. Echt een aanrader voor iedereen die zoekt naar samenwerking en groei. 

Mirjam is een super proffesional!!!

Dec 2019

Mirjam is een super proffesional!! we hebben intens veel van haar geleerd. Ze is geweldig in communicatie, omgang en empathie. Echt een aanrader voor iedereen die zoekt naar samenwerking en groei. 

Mirjam is een super proffesional!!!

Dec 2019

Ik heb echt geen verbeterpunten! Heel blij met deze luxe extra zorg van de afgelopen week. 

Ik heb echt geen verbeterpunten!

Dec 2019

Ik ben blij met mijn keuze voor Koru!

Fijne kraamweek gehad mede door Suzanne!  ik ben blij met mijn keuze voor Koru. Bedankt nogmaals. 

Dec 2019

Mede dankzij haar hebben we tijdens de kraamweek op een roze wolk gezeten. 

We gaan Christa missen! mede dankzij haar hebben we tijdens de kraamweek op een roze wolk gezeten. Ze heeft ons enorm in de watten gelegd en veel meer gedaan dag we hadden verwacht/ mogen verwachten. Iemand die zichtbaar lol heeft in haar werk met enorm verantwoordelijkheids gevoel, ook als dat ten koste gaan van haar prive afspraken. 

Dec 2019

WIj zijn onwijs tevreden. 

WIj zijn onwijs tevreden over de kundigheid, voorlichting en begeleiding van Cay en Özlem. Luxe extra kennis van Özlem. 

Dec 2019

Anja is een top kraamverzorgende, erg oplettend en gemotiveerd. Hierdoor werd onze baby tijdig geholpen aan zijn tongriempje. FIjn dat we uiteindelijke nog volledige zorg kregen ondanks de drukte. We gaan Anja missen!

We gaan Anja missen!

nov 2019

Een geweldige kraamweek

We hebben een geweldige kraamweek gehad met Gerda. Ze zorgde als een leeuwin voorn son en voor onze baby. Tips, zorg en humor maakten onze weeek een goede start van ons "nieuwe leven".

Juli 2019

Zoals eerder gezegd hebben we een heerlijke kraamweek gehad. Zou Koru( en Mirjam) de volgende keer weer wensen. Ik geeft nooit een 10 maar hier is het terecht. 

Ik zou Koru ( en Mirjam) de volgende keer weer wensen

nov 2019

Zoals eerder gezegd hebben we een heerlijke kraamweek gehad. Zou Koru( en Mirjam) de volgende keer weer wensen. Ik geeft nooit een 10 maar hier is het terecht. 

Ik zou Koru ( en Mirjam) de volgende keer weer wensen

nov 2019

Ik ben heel tevreden met Koru kraamzorg en Els heeft mij super goed gehopen met alles, ben haar heel dankbaar. 

Ik ben heel tevreden met Koru kraamzorg

augustus 2019

We zijn zeer tevreden over de kraamzorg door Karin en opstart door Suzanne. Karin heeft ons geweldig geholpen en ons het vertrouwen gegeven om goed voor onze zoon te kunnen zorgen. Ze was erg betrokken en heel behulpzaam naar ons en erg lief naar onze zoon. 

We zijn zeer tevreden over de kraamzorg

augustus 2019

Sjoukje is een topper! mede door haar een hele fijne kraamweek gehad. Veel aan haar gehad en van geleerd 

mede door haar een hele fijne kraamweek gehad

augustus 2019

Heel fijn o zo'n goede kraamverzorgende te hebben voor de volledige kraamtijd en ook nog extra uren.

voor de volledige kraamtijd

oktober 2019

Zeer deskundige hulp! We hebben de kennid ontvangen die we hebben verzocht bij de intake Top! 

Zeer deskundige hulp!

oktober 2019

Super fijne week gehad. Fijn om alles aangeleerd te krijgen. Ook top dat de kraamzorg zelf contact zocht met de lactatiekundige toe de borstvoeding in het begin lastig ging. 

Fijn om alles aangeleerd te krijgen.

oktober 2019

Heel tevreden met Koru, Kraamverzorgster Daniëlle en de geboden zorg. Mede hierdoor een heel fijne kraamweek gehad. Dank daarvoor. 

Heel tevreden met Koru,

september 2019

Ontzettend fijne kraamhulp aan Thari gehad. Kan haar echt niet genoeg bedanken. 

Ontzettend fijne kraamhulp aan Thari gehad.

oktober 2019

Fijn dat Nicolette er meteen was toen we uit het ziekenhuis kwamen. Jammer dat ze niet de hele periode kon blijven, gelukkig was er ook met Lia een goede klik. Dank voor alle goede zorgen. 

Jammer dat ze niet de hele periode kon blijven,

augustus 2019

Hele fijn week gehad met Kathinka! top! Grote vriende met de oudste en de zorg was echt fijn. Kathinka weet van aanpakken , een echte vakvrouw

een echte vakvrouw

augustus 2019

Wat een heerlijke tijd, onbezorgt door de kraamtijd met veel liefde en zorg voor Mij, de baby en de 2 andere kinderen. 

Wat een heerlijke tijd

september 2019

Hele fijne week met Annerie gehad. Vooral haar no nonsense mentaliteit en aanpakhouding hebben we gewaardeerd. 

Hele fijne week met Annerie gehad

september 2019

We zijn heel tevreden over de kraamzorg. Els is een super goede match bij ons gezin. Fijn in de omgang en echt top hoe er gehandeld is mbt de borstvoeding en dreigende borstontsteking. 

Els is een super goede match bij ons gezin

september 2019

wij waren heel erg tevreden over de zorg en deskundigheid van Linda. Daarnaast is ze erg prettig in de omgang en sloot ze naadloos aan op onze wensen in ons gezin. 

wij waren heel erg tevreden over de zorg

september 2019

Wij zijn opnieuw heel tevreden over Koru. Christa is een fijne kraamverzorgende met veel kennis.

Wij zijn opnieuw heel tevreden over Koru

september 2019

Fijn dat er veel practische tips werden gedeeld!

Fijn dat er veel practische tips werden gedeeld!

september 2019

Ik heb zowel de kraamhulp als de organisatie er achter als zeer positief, behulpzaam, vriendelijk en fijn ervaren. 

vriendelijk en fijn ervaren.

augustus 2019

We hebben een fantastisch kraamweek gehad. Corina is hel prettig in de omgang en paste goed bij ons gezin. ze is zorgzaam en geeft duidelijke uitleg en adviezen. 

 Corina is hel prettig in de omgang

september 2019

Wij Zijn super tevreden over de kraamzorg door Koru en specifiek door Karin. Wehebben mede door jullie een mooie 1e week met ons zoontje gehad Bedankt!

Wij Zijn super tevreden over de kraamzorg

september 2019

We hebben een hele fijn ontspannen kraamweek gehad. Met dank aan Danielle. We gaan haar missen zeker ook ons oudste zoontje. 

Met dank aan Danielle. 

oktober 2019

Gewoon heel tevreden!  Fijne kraamweek Gehad!

Gewoon heel tevreden

oktober 2019

Wij hebben een super kraamweek gehad met Soumia. Echt een lieverd en ze heeft ons ondanks dat het de 2e is veel geleerd. Bedankt!

Echt een lieverd 

september 2019

Amy en Özlem hebben ons heel goed geholpen, ze waren heel lief voor onze jongens en handelden adequaat toen de bv wel erg pijnlijk begon te worden. 

ze waren heel lief voor onze jongens

oktober 2019

Kathinka is een topper!

We zullen haar missen

september 2019

MAjorie heeft me laten genieten van mijn kraamtijd. Heel veel warmte, liefde en kennis overgedragen. We zullen haar missen. Bedankt!

We zullen haar missen

september 2019

Wij hebben een hele prettige kraamweek gehad met veel deskundig advies!

hele prettige kraamweek

september 2019

Wederom een hele fijn kraamtijd gehad door Karin. Een fantastisch mens, geeft duidelijke en leuke uitleg, heeft altijd een luisterend oor, werkt hard en geeft heel veel gezelligheid in huis. 

Wederom een hele fijn kraamtijd gehad door Karin

september 2019

We wilden graag een ervaren iemand en die hebben we 100% gekregen. Het vertrouwen die zij ons gaf en hoe fijn persoon Arda is, echt zo fijn ! En dat in de belangrijkste week van ons leven. 

We wilden graag een ervaren iemand en die hebben we 100% gekregen

juli 2019

Arda was alles voor ons in de kraamweek. Iedere minuut was fijn. Dank ! 

 Iedere minuut was fijn

augustus 2019

we hebben een hele fijne start met Kelly gehad, het was totaal niet te merken dat ze leerling is. Topzorg voor moeder en zoon en voor grote zus. Dank je wel !

we hebben een hele fijne start met Kelly gehad,

augustus 2019

Anita was net een goede fee die met haar  toverstaf magie verspreidde in het hele huis. ze heeft onze kraamweek onvergetelijk gemaakt. 

Anita was net een goede fee

augustus 2019

Kelly was geweldig! We hebben dankzij haar een super week gehad. Ze was ook ontzettend lief voor ons andere kindje. Echt een natuurtalent. 

 Echt een natuurtalent.

Jan 2020

Anita was net een goede fee