It's a boy! It's a girl!

Ervaringen

Alle 3 de kraamverzorgende als zeer prettig ervaren. Ber zeer tevreden. Heb een mooie opleiding gehad van jullie en heb me echt in de watten gelegd gevoeld de afgelopen dagen. Bedankt!

Heb een mooie opleiding gehad van jullie. 

okt 2018

Hoe bijzonder is het dat een vriendin de kraamzorg mag doen en nog bijzonderder om te zien dat ze heel goed met deze 2 rollen om kan gaan. Deze kraamweek was boven verwachting. 

Deze kraamweek was boven verwachting. 

Okt 2018

Margreeet komt binnen en ziet gelijk was het gezin nodig heeft. Ze voelt aan waar behoefte aan is en verzet ook nog eens bergen werk.  Ik omschrijf haar als heel sensitief, zorgzaam, nuchter, eerlijk en kundig in haar vak. Ze creëert zoveel rust waardoor de kraamweek onvergetelijk voor ons was. 

Ze ziet gelijk wat het gezin nodig heeft. 

Okt 2018

Soumia is een kundige kraamverzorgende. Erg lief, vrolijk en betrokken bij het hele gezin. Ze kletst tegen en verzorgd de baby's zo leuk. 

Erg lief, vrolijk en betrokken bij het hele gezin. 

Okt 2018

Mirjam had ons geen betere kraamweek kunnen geven. Ook met onze andere zoon was ze super. 

Ook met andere zoon was ze super.

Okt 2018

Fijn dat we 1 kraamhulp hadden voor de hele week we waren heel blij met Patricia , ze heeft er echt voor gezorgd dat de kraamweek een feest was. 

Ze heeft er echt voor gezorgd dat de kraamweek een feest was!

Nov 2018

Erg proffesioneel en flexibel qua tijden en extra dag. OOk leuk dat Linda persoonlijke verhalen deelde. In het vervolg zouden wij weer voor Koru kiezen!

In het vervolg zouden wij weer voor Koru kiezen!

Nov 2018

Enige minpunt is dat we 3 verschillende gezichten hebben gezien. Dit vond ik was onrustig,

Dit vond ik wat onrustig. 

Okt 2018

Wat een heerlijke kraamtijd dankzij Annerie en Melanie! we konden heerlijk van elkaar genieten dankzij de rust die zij brachten in ons gezin. Heel fijn dat er ook oog was voor grote broer. Ik kan iedereen een leerling aanraden voor de kraamtijd. 

Ik kan iedereen een leerling aanraden voor de kraamtijd. 

Nov 2018

Gerda is zeer deskundig, heeft mensenkennis en past zich aan binnen ons gezin. Heel fijn dat zij vanuit haar ervaring "het waarom"ook vertelt. Wij kijken terug op een fijne kraamtijd en gaan met goed vertrouwen zelf verder. Dank je wel !!

Wij kijken terug op een fijne kraamtijd. 

Nov 2018

Het was vervelend dat er bij thuiskomst uit het ziekenhuis geen kraamzorg geleverd kon worden. Heel fijn dat wij Margreet mochten ontmoeten deze kraamweek!! Heerlijk mens, doortastend, duidelijk, humor en heel lief met ons oudse zoontje. Echt een topper!!!!

Heel fijn dat wij Margreet mochten ontmoeten. 

Nov 2018

Britt heeft ons ontzettend goed op gang geholpen. Ze was rustig op de achtergrond aanwezig, gaf goede en duidelijke adviezen en schakelede waar nodig hulp in. 

Schakelde waar nodig hulp in. 

Nov 2018

Nanda heeft ons enorm geholpen bij het zien van de behoefte van onze baby en bij de borstvoeding

Nanda heeft ons enorm geholpen. 

Nov 2018

We zijn erg blij met onze kraamzorg! ze heeft ons veel geleerd en er was ruimte voor onze vragen. Fijn dat ze ons na de lunch naar boven stuurde om te rusten. Zo'n aanpakker hadden wij nodig, Dank!!

Zo'n aanpakker hadden wij nodig, Dank !!

Nov 2018

Karin gaf ons deskundig advies, was super met onze zoon van 2. Karin gaf ons de rust en het vertrouwen om als gezin samen te zijn. 

ze was super met onze zoon van 2 jaar. 

Nov 2018

Wij zijn zeer tevreden over de kraamhulp! ze heeft ons goed geholpen en verzorgd! vriendelijk, spontaan en behulpzaam veel aan gehad.

Wij zijn zeer tevreden over de kraamhulp!

Sept 2018

Wij vonden het geweldig dat Marielle opnieuw bij ons kwam kramen. Het kan simpelweg niet beter. Marielle geeft ons hele gezin de allerbeste zorg, heeft ons 8 dagen in alles ontzorgd, is een fijne aanvulling op ons gezin geweest en we vonden het weer heel jammer dom haar te laten gaan. 

Geweldig dat Marielle weer bij ons kwam kramen.

Okt 2018

Ik zou iedereen Koru aanbevelen!

Okt 2018

Bernadette is een geweldig, liefdevolle, zorgzame en kordate kraamhulp.

Bernadette is een geweldig, liefdevolle, zorgzame en kordate kraamhulp.

Sept 2018

We zijn heel fijn begeleid en gaan vol vertrouwen het gezinsleven tegemoet.

wij gaan vol vertrouwen het gezinsleven tegemoet. 

Okt 2018

Wij hebben een hele fijne kraamperiode gehad van ons derde kindje. Hele periode dezelfde kraamverzorgster. de Kraamweek was een rustpunt met een deskundige kraamhulp. 

Rustpunt met een deskundige kraamhulp. 

Sept 2018

We waren heel blij dat Mirjam bij ons was, ze had aan een half woord genoeg en alles voelde heel vertrouwd. Mede dankzij haar hadden we een heel fijne kraamweek. 

Ze had aan een half woord genoeg.

Okt 2018

Karin is zeer kundig, vrolijk en behulpzaam. Ook voor onze dochter van 2 zeer leuk. Voelt niet als een inbreuk op de privacy, maar als een fijne toevoeging. 

voelt als een fijne toevoeging.

Okt 2018

Zeer fijne tijd gehad. Margit wist precies waar onze behoefte lag!

Margit wist precies waar onze behoefte lag!

Sept 2018

Ondanks zoveel nieuwe indrukken en uitputtin kijk ik terug op een heerlijke week met een positief gevoel. We hadden gevraagd om een "Mary Poppens "en die hebben wij ook echt gehad! Dank aan Karin en haar begeleiders. 

We hadden om een "Mary Poopens"gevraagd en die hebben wij ook echt gehad!!

Sept 2018

Anja heeft ons vertrouwen gegeven als nieuwe ouders en heel goed voor ons gezorgd!

Vertrouwen gegevens als nieuwe ouders

sept 2018

Wij zijn enorm goed geholpen door Sandra en hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen! Ze heeft ons vertrouwen en kennis gegeven om het nu samen te kunnen doen.

We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen!

sept 2018

Mirjam en Soumia hebben alles gedaan om een succes te maken van onze kraamweek. Zorg uit handen genomen en kennis gedeeld. 

Alles gedaan om een succes te maken van onze kraamweek.

sept 2018

 De start met drie verschillende kraamhulpen was wat jammer, maar elk van hen was prettig en we hebben enorm gebofd met gerda. 

Elk van hen was prettig

september 2018

Meest fijne kraamhulp ooit. Ontzettend prettig en hartelijk.

Meest fijne kraamhulp ooit. 

september 2018

Ondanks de halve dagen niet het gevoel dat we iets hebben gemist/ de zorg te kort is geschoten.

Fijne ervaren kraamverzorgende.

Fijne ervaren kraamverzorgende

september 2018

Heel tevreden over de zorg die geleverd is. Alles was duidelijk en op maat, van intake tot sluiting van de kraamweek. 

Alles was duidelijk en op maat. 

september 2018

Roxanne is een topper! enthousiast, eerlijk, relaxed en zorgzaam.

Roxanne is een topper!

augustus 2018

Super leuke relaxte tijd gehad dankzij Gerda

Dankzij Gerda!

september 2018

Mirjam is zeer deskundig  en prettig in de omgang. Ze heeft ons goed op weg geholpen.

Ze heeft ons goed op weg geholpen. 

Augustus 2018

Wij waren heel blij met de zorg van Sandra, ze signaleerde goed wat er speelde en observeerder zeer geod waar we behoefte aan hadden.

Heel blij met de zorg van Sandra

augustus 2018

Het was door heidi een mooie start voor onze dochter in ons gezin. De kindjes werden betrokken bij de zorg wat op iedereen een positief effect had. 

Een positief effect op iedereen!

augustus 2018

Wa waren wij blij met Ida! ze heeft ons fantastisch door de eerste week gehopen. 

Wat waren wij blij met Ida!

augustus 2018

Irene was de perfecte match met ons gezin. Haar rust, positieve energie en het in ons gestelde vertrouwen zorgde voor een hele goede start en een feestje van een kraaamweek. 

Irene was de perfecte match.

augustus 2018

Dank voor de fijne goede zorg, deskundigheid en alle tips. 

Het is fijn om deskundige mensen om je heen te hebben, schept rust tijdens de kraamtijd.

En de zorg op maat is zo fijn. 

Zorg op maat is zo fijn.

augustus 2018

Ben super tevreden over Bernadette, ze heeft ons geweldig geholpen

Super tevreden

augustus 2018

uitstekende zorg ontvangen, zeer proffesioneel en hard werkend. 

Uitstekende zorg. 

augustus 2018

Anja is een super fijn mens, erg duidelijk en zegt waar het op staat. Ze is heel lief geweest voor mij en onze dochter. 

Zou voor een 2e keer graag weer Anja willen. 

Zou voor een 2e keer weer graag Anja willen.

augustus 2018

Geen opmerkingen, hele fijne kraamverzorgende gehad. Doortastend en lief. Bedankt!

Hele fijne kraamverzorgende gehad. 

augustus 2018

Trudy was een topper. In de korte tijd hebben we met veel enthousiasme veel opgestoken en geleerd. Op een leuke en gezellige manier hebben een top kraamweek gehad.

We hebben een top kraaamweek gehad. 

augustus 2018

Nicolette is echt een topper!!! we gaan haar heel erg missen

We gaan haar heel erg missen

augustus 2018

We hebben een fantastische ontspannen kraamweek gehad waarin Sandra met ons mee bewoog en bijstuurde waar nodig. Echt alleen maar complimenten. 

Echt alleen maar complimenten. 

juli 2018

Jolanda was heel erg lief voor ons en heeft ons goed geholpen de eerste week.

Goed geholpen de eerste week. 

juli 2018

Fijne vrouw Els, lief, zorgzaam en luisterend oor. Mijn huishouden echt top opgepakt! mijn complimenten. 

Fijne vrouw Els.

juni 2018

Renee heeft ons een hele fijne kraamtijd gegeven. Ontzettend lief en leuk mens! dank!

Ontzettend lief en leuk mens!

juli 2018

Anouk is een erg fijne kraamverzorgende! ze heeft nog niet heel veel ervaring, maar bij vragen/ onduidelijkheden zorgde ze meteen voor overleg met veloskundige/koru.

Anouk is een erg fijne kraamverzorgende.!

juli 2018

Suzanne was zeer proffesioneel, maar daarnaast heel zorgzaam en sociaal. Tevens heeft ze het huishouden zorgvuldig bijgehouden en ons uitstekend verzorgd. Wij zouden iedereen haar gunnen.

Suzanne was zeer proffesioneel!

juli 2018

Heidi was fantastisch! een perfecte combinatie van lief, flexibel en deskunidg. Haar begeleiding bij de borstvoeding was vooral heel fijn en waardevol. Super kraamtijd gehad. 

Heidi was fantastisch!

mei 2018

Super fijne kraamweek gehad, mede dankzij Mirjam!

Super fijne kraamweek gehad. 

juni 2018

Kathinka is een ontzetten ervaren, zorgzame kraamverzorgende. ze is ook kundig en flexibel.  We hebben haar hulp en kennis enorm gewaardeerd. Dank!

We hebben haar hulp en kennis enorm gewaardeerd. 

juni 2018

Problemen met de borstvoeding heeft de kraamhulp voorgelegd aan de lactatiekundige, erg fijn dat Koru die heeft. 

Problemen met de borstvoeding heeft de kraamhulp voorgelegd aan de lactatiekundige. 

juli 2018

ondanks 2 verschillende kraamverzorgende zijn wij zeer tevreden. ze waren beide anders maar zeer goed. 

ondanks 2 verschillende kraamverzorgende zeer tevreden!

juli 2018

we hebben een hele fijne week gehad doordat Karin veel vertelde. Dit was voor mijn man ook heel fijn en leerzaam.

We hebben een hele fijne week gehad. 

juli 2018

We hebben een hele fijne week gehad.