It's a boy! It's a girl!

Ervaringen

We zijn ongelofelijk tevreden over de deskundige en lieve zorgen vdie we van Kathinka hebben ontvangen. En niet alleen de kraamvrouw, maar het hele gezin. Wat een geluk dat we Kathinka hier in huis hebben gehad. 

Wat een geluk dat we Kathinka hier in huis hebben gehad. 

Jan 2019

Het was wederom een fantastische kraamweek. 

Het was wederom een fantastische kraamweek.

Jan 2019

Nadat we uit het ziekenhuis kwamen heeft Renee ons nog een heerlijke kraamtijd gegeven. De zorg en de gesprekken met haar hebben mij enorm geholpen. 

De zorg en de gesprekken met haar hebben mij enorm geholpen

Febr 2019

Erg positief over Mirjam, een geduldig, professionele en fijne kraamverzorgende. De impact van een goede kraamzorg heeft onze verwachtingen overtroffen. 

De impact van een goede kraamzorg heeft onze verwachtingen overtroffen

Febr 2019

bedankt gerda voor deze fijne week. Papa, mama en de baby hebben er veel aan gehad. En ook grote zus vond het elke dag een feestje!

Ook grote zus vond het elke dag een feestje

Jan 2019

We hebben een hele fijne kraamweek gehad! we vondenhet allemaal best spannend maar dankzij Margreet hebben we veel geleerd en was het een hele ontspannen week. Een week om tevreden op terug te kijken!

Een week om tevreden op terug te kijken!

Jan 2019

We zijn ontzettend blij met de zorg die we van Mirjam gehad hebben. Ze was heel lief voor ons en de kinderen, heeft veel kennis heeft ons echt in de watten gelegd. Nogmaals heel erg bedankt Mirjam je hebt er voor gezorgd dat we heel hele fijn kraamtijd hadden. 

Nogmaals heel erg bedankt Mirjam.

Jan 2019

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad dankzij irene. Haar persoonlijkhied , behulpzaamheid en deskundigheid! Heel fijn!

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad. 

Jan 2019

Fijne kraamzorg. Straalt rust uit en is duidelijk. Heeft en biedt controle. IS betrokken wij konden ons geen fijnere kraamzorg wensen. Bedankt!

Fijne kraamzorg

Jan 2019

Echt Fantastische kraamhulpen gehad!  karin en Danielle( leerling) hebben ons enorm geholpen. Fantastisch!!!

Fantastische kraamhulpen gehad!

Jan 2019

We zijn gewoon bijzonder tevreden!  Anja heeft ons ontzettend geholpen en heeft meer gedaan dan verwacht. Boven verwachting en erg lief. Heel fijn.

Boven verwachting en erg lief!

Jan 2019

Wat een topper is Anja! Had mij geen fijnere, lievere kraamhulp kunnen wensen. Een dikke 10! Super zorgzaam, heel proactief en goede& deskundige adviezen o.a. rondom de borstvoeding. 

Wat een topper is Anja!

Febr 2019

Kathinka heeft in de eerste dagen veel vertrouwen gegeven wat ons een goede start gaf. 

De eerste dagen veel vertrouwen gegeven.

Febr 2019

Het was een mooie kraamweek

mooie kraamweek

Jan 2019

Super blij en tevreden! Karin en Karin zijn hele fijne mensen die echt weten te ontzorgen en je vertrouwen geven dat je het kan. Ze geven de juiste handvatten zonder op te dringen. 

Karin en Karin zijn hele fijne mensen.

Febr 2019

Bedankt Margit voor je inzet, hulp en luisterend oor. 

Bedankt Margit.

Jan 2019

We hebben de zorg van Patricia en Melanie als heel prettig en volledig ervaren. We zijn zeer tevreden. 

We zijn zeer tevreden. 

Febr 2019

Wij waren enorm blij met Amy. Zij is een proffessionele en betrokken medewerkster.

Enorm blij met Amy

Febr 2019

Ontzettend tevreden over alles en vooral over Gerda, het is tenslotte de persoon die echt het verschil maakt. 

Ontzettend tevreden. 

Febr 2019

Heel fijn kraamzorg bureau. We hebben een super kraamweek gehad. Sandra voelde precies aan wat we nodig hadden. 

Heel fijn kraambureau.

Jan 2019

Fijn zorg van Margreet, De wisseling van de kraamverozrgende verliep ook goed. Dank voor alles. 

Dank voor alles

Febr 2019

Het was een hele fijne kraamweek met een gezellige, ijverige en kundige kraamhulp. 

Gezellige, ijverige en kundige kraamhulp. 

Febr 2019

We zijn heel erg blij met Karin. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij echt hebben kunnen genieten van de kraamweek. We zijn in de watten gelegd! Ook fijn dat tijdens de intake echt de tijd werd genomen. 

We zijn in de watten gelegd.!

Febr 2019

Anouk heeft het fantastisch gedaan ! Beter dan dit hadden we ons niet kunnen wensen. 

Anouk heeft het fantastisch gedaan.!

Jan 2019

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Nicolette als kraamhulp! Nicolette geeft goed en deskundig advies en pakt alles vol liefde en aandacht op. Dank!

Pakt alles vol liefde en aandacht op. 

Jan 2019

Sandra heeft gezorgd voor een fijne kraamtijd. Erg blij zijn we met haar deskundige begeleiding en oplossingen rondom het opstarten van de borstvoeding. 

Sandra heeft gezorgd voor een fijne kraamtijd. 

Jan 2019

Je merkt dat het bedrijf goed is voor zijn/haar medewerkers zorgt. Suzanne is vanaf het begin in de "flow" mee gegaan, deinst niet terug voor het bieden van hulp en is echt een toppertje voor ons allemaal  

Je merkt dat het bedrijf goed voor zijn/ haar medewerkers zorgt. 

Jan 2019

Top kraamhulpen aan jullie gehad. Ik had nog nooit van jullie kraambureau gehoord maar ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen ga zo door. 

Ga zo door!

Jan 2019

Beide kraamverzorgende als zeer prettig ervaren, deskundige en goede ondersteuning bij borstvoeding. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij met z'n drieën een goede start gemaakt hebben. 

Met z'n drieën een goede start gemaakt hebben

Jan 2019

Wederom een fijne kraamweek gahd met Ida. 

Wederom een fijne kraamweek. 

Jan 2019

Suzanne is fantastisch! Jammer dat ze niet langer kon blijven. Ze heeft er voor gezorgd dat de kraamweek een fijne ervaring is om op terug te kijken. 

Suzanne is fantastisch! 

Dec 2018

Wij hebben intens genoten van de intensieve kraamweek. Karin en Kelly hebben er voor gezorgd dat we ons helemaal klaar voelen voor het ouderschap. Mocht er een tweede komen , zien we ze graag weer!

Helemaal klaar voelen voor het ouderschap

Nov 2018

Heel fijne hulp van Kathinka en Kelly, ga zo door dames!

Ga zo door dames!

Dec 2018

Mats had een moeilijke start dus het was fijn om nog wat extra dagen kraamzorg te hebben. Gerda heeft ons super op weg geholpen en zorgde voor rust en gezelligheid in huis. 

Het was fijn om nog wat extra dagen kraamzorg te hebben

Dec 2018

We zijn op alle vlakken superblij met de kraamzorg door Annerie. Er is niks dat beter had gekund. Ik gun iedereen een kraamhulp zoals Annerie! Bedankt! 

Ik gun iedereen een kraamhulp zoals Annerie! Bedankt! 

Dec 2018

Suzanne, je bent een topper. We gaan je missen! Je bent een aanbeveling voor iedere nieuwe baby. 

 Je bent een aanbeveling voor iedere nieuwe baby. 

Dec 2018

Fijne tijd geweest. Exact zolas verwacht, voldaan aan verwachtingen die we op de eerste dag hebben besproken. 

Fijne tijd geweest

Dec 2018

Door de feestdagen kon het niet anders, maar we hadden graag Karin de hele periode bij ons gehad. Overdracht nar Ilonka was gelukkig goed geregeld. 

We hadden graag Karin de hele periode bij ons gehad

Dec 2018

We zijn ontzettend blij met de zorg die we van Mirjam gehad hebben. Ze was heel lief voor ons en de kinderen, heeft veel kennis en heeft ons echt in de watten gelegd. Nogmaals heel erg bedankt Mirjam je hebt ervoor gezorgd dat we een hele fijne kraamtijd hadden. 

Ze was heel lief voor ons en de kinderen, heeft veel kennis en heeft ons echt in de watten gelegd. 

Jan 2019

We hebben een hele fijne kraamweek gehad! we vonden het allemaal best spannend maar dankzij Margreet hebben we veel geleerd en was het een hele ontspannen week. Een week om tevreden op terug te kijken!

Een week om tevreden op terug te kijken!

Jan 2019

Bedankt voor deze fijne week! het hele gezin heeft er veel aan gehad. En ook grote zus vond het elke dag een feestje!

Elke dag een feestje!

Jan 2019

We zijn ongelofelijk tevreden over de deskundige en lieve zorgen die we van Kathinka hebben ontvangen. En niet alleen voor de kraamvrouw, maar het hele gezin. Wat een geluk dat we Kathinka hierin huis hebben gehad. 

Wat een geluk dat we Kathinka hierin huis hebben gehad. 

Jan 2019

Zeer tevreden! zou Koru ook zeker aanbevelen aan anderen. 

Zeer tevreden!

Dec 2018

Heel erg tevreden! Hele fijne kraamweek gehad met Patricia, we gaan haar missen! 

Heel erg tevreden! 

Nov 2018

Bijzonder lief, zorgzaam en deskundige zorg van Renee gehad. Wens iedereen zo'n start qua kraamperiode en geeft vertrouwen het straks zelf met ons gezinnetje te kunnen. Super fijn!

Wens iedereen zo'n start qua kraamperiode.

Nov 2018

We hebben een fantastische kraamweek gehad. Anita had me goed door en speelde volledig mee in onze wensen en behoeften.

Een fantastische kraamweek

nov 2018

Heel erg tevreden met de zorg van Annerie

Heel tevreden.

Dec 2018

Fijne kraamweek gehad met de gezellige en deskundige aanwezigheid van Amy. We hebben de juiste handvatten meegekregen om verder te gaan. We kunnen Koru en Amy van harte aanbevelen. 

We hebben de juiste handvatten meegekregen. 

Dec 2018

Het was weeer een super fijne kraamtijd. Heel erg bedankt

Super fijne kraamtijd.

Jan 2019

Ik hoop dat jullie Roxanne bij nog veel gezinnen kunnen laten draaien. Zij is ontzettend fijn om er bij te hebben; Lief, deskundig, slim en geeft je als moeder het vertrouwen dat je zoekt in deze week. We gaan haar missen!

We gaan haar missen

jan 2019

Alle 3 de kraamverzorgende als zeer prettig ervaren. Ber zeer tevreden. Heb een mooie opleiding gehad van jullie en heb me echt in de watten gelegd gevoeld de afgelopen dagen. Bedankt!

Heb een mooie opleiding gehad van jullie. 

okt 2018

Hoe bijzonder is het dat een vriendin de kraamzorg mag doen en nog bijzonderder om te zien dat ze heel goed met deze 2 rollen om kan gaan. Deze kraamweek was boven verwachting. 

Deze kraamweek was boven verwachting. 

Okt 2018

Margreeet komt binnen en ziet gelijk was het gezin nodig heeft. Ze voelt aan waar behoefte aan is en verzet ook nog eens bergen werk.  Ik omschrijf haar als heel sensitief, zorgzaam, nuchter, eerlijk en kundig in haar vak. Ze creëert zoveel rust waardoor de kraamweek onvergetelijk voor ons was. 

Ze ziet gelijk wat het gezin nodig heeft. 

Okt 2018

Soumia is een kundige kraamverzorgende. Erg lief, vrolijk en betrokken bij het hele gezin. Ze kletst tegen en verzorgd de baby's zo leuk. 

Erg lief, vrolijk en betrokken bij het hele gezin. 

Okt 2018

Mirjam had ons geen betere kraamweek kunnen geven. Ook met onze andere zoon was ze super. 

Ook met andere zoon was ze super.

Okt 2018

Fijn dat we 1 kraamhulp hadden voor de hele week we waren heel blij met Patricia , ze heeft er echt voor gezorgd dat de kraamweek een feest was. 

Ze heeft er echt voor gezorgd dat de kraamweek een feest was!

Nov 2018

Erg proffesioneel en flexibel qua tijden en extra dag. OOk leuk dat Linda persoonlijke verhalen deelde. In het vervolg zouden wij weer voor Koru kiezen!

In het vervolg zouden wij weer voor Koru kiezen!

Nov 2018

Enige minpunt is dat we 3 verschillende gezichten hebben gezien. Dit vond ik was onrustig,

Dit vond ik wat onrustig. 

Okt 2018

Wat een heerlijke kraamtijd dankzij Annerie en Melanie! we konden heerlijk van elkaar genieten dankzij de rust die zij brachten in ons gezin. Heel fijn dat er ook oog was voor grote broer. Ik kan iedereen een leerling aanraden voor de kraamtijd. 

Ik kan iedereen een leerling aanraden voor de kraamtijd. 

Nov 2018

Gerda is zeer deskundig, heeft mensenkennis en past zich aan binnen ons gezin. Heel fijn dat zij vanuit haar ervaring "het waarom"ook vertelt. Wij kijken terug op een fijne kraamtijd en gaan met goed vertrouwen zelf verder. Dank je wel !!

Wij kijken terug op een fijne kraamtijd. 

Nov 2018

Het was vervelend dat er bij thuiskomst uit het ziekenhuis geen kraamzorg geleverd kon worden. Heel fijn dat wij Margreet mochten ontmoeten deze kraamweek!! Heerlijk mens, doortastend, duidelijk, humor en heel lief met ons oudse zoontje. Echt een topper!!!!

Heel fijn dat wij Margreet mochten ontmoeten. 

Nov 2018

Britt heeft ons ontzettend goed op gang geholpen. Ze was rustig op de achtergrond aanwezig, gaf goede en duidelijke adviezen en schakelede waar nodig hulp in. 

Schakelde waar nodig hulp in. 

Nov 2018

Nanda heeft ons enorm geholpen bij het zien van de behoefte van onze baby en bij de borstvoeding

Nanda heeft ons enorm geholpen. 

Nov 2018

We zijn erg blij met onze kraamzorg! ze heeft ons veel geleerd en er was ruimte voor onze vragen. Fijn dat ze ons na de lunch naar boven stuurde om te rusten. Zo'n aanpakker hadden wij nodig, Dank!!

Zo'n aanpakker hadden wij nodig, Dank !!

Nov 2018

Karin gaf ons deskundig advies, was super met onze zoon van 2. Karin gaf ons de rust en het vertrouwen om als gezin samen te zijn. 

ze was super met onze zoon van 2 jaar. 

Nov 2018

Wij vonden het geweldig dat Marielle opnieuw bij ons kwam kramen. Het kan simpelweg niet beter. Marielle geeft ons hele gezin de allerbeste zorg, heeft ons 8 dagen in alles ontzorgd, is een fijne aanvulling op ons gezin geweest en we vonden het weer heel jammer dom haar te laten gaan. 

Geweldig dat Marielle weer bij ons kwam kramen.

Okt 2018

Ik zou iedereen Koru aanbevelen!

Okt 2018

We zijn heel fijn begeleid en gaan vol vertrouwen het gezinsleven tegemoet.

wij gaan vol vertrouwen het gezinsleven tegemoet. 

Okt 2018

We waren heel blij dat Mirjam bij ons was, ze had aan een half woord genoeg en alles voelde heel vertrouwd. Mede dankzij haar hadden we een heel fijne kraamweek. 

Ze had aan een half woord genoeg.

Okt 2018

Karin is zeer kundig, vrolijk en behulpzaam. Ook voor onze dochter van 2 zeer leuk. Voelt niet als een inbreuk op de privacy, maar als een fijne toevoeging. 

voelt als een fijne toevoeging.

Okt 2018

Ook met andere zoon was ze super.