It's a boy! It's a girl!

Over ons

 

Koru Kraamzorg is een professioneel kraambureau dat sinds 2011 actief is in de regio Utrecht. Een “Koru” komt uit de Maori cultuur en staat symbool voor nieuw leven.

Inmiddels is Koru Kraamzorg uitgegroeid tot een bekende naam in de regio bij zwangeren en verloskundigen. Wij hebben al voor meer dan 6000 baby’s en gezinnen de liefdevolle verzorging mogen doen.

Graag stellen wij de oprichtster persoonlijk aan je voor:

Mijn naam is Mariëlle van de Riet en ik ben de eigenaresse van Koru Kraamzorg. In April 2012 en Januari 2016 ben ik zelf ervaringsdeskundige geworden en trotse moeder van een zoon en dochter. Van origine ben ik verloskundige en ik heb vele bevallingen begeleid in de regio Utrecht.

In 2011 is het idee geboren om te starten met Koru Kraamzorg, omdat ik als verloskundige merkte hoe belangrijk de kraamweek is voor de start van het nieuwe gezin. Een goede kraamverzorgende is voor een groot deel bepalend voor een geslaagde kraamweek!

De persoonlijke aandacht en de schat aan ervaring bij de kraamverzorgende maakt dat Koru Kraamzorg er een bijzondere tijd voor je van kan maken. Kleinschalige en persoonlijke kraamzorg maakt Koru Kraamzorg uniek in de regio Utrecht.

De continuïteit van zorg en het goed afstemmen van de wensen in het gezin tijdens de kraamperiode zijn de uitgangspunten voor Koru Kraamzorg. Hiermee creëren we rust en vertrouwen in het nieuwe gezin. Ik wens je een voorspoedige en fijne zwangerschap en ik hoop dat wij jouw kraamtijd mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Marielle van de Riet

 

Succes met de rest van je opleiding.