It's a boy! It's a girl!

Visie

Koru Kraamzorg biedt persoonlijke en kwalitatieve zorg. Voor tijdens en na de bevalling staan wij klaar om het hele gezin een zorgeloze kraamtijd te bezorgen. “Koru Kraamzorg, het beste begin voor uw gezin”

Wij zijn een kleinschalige organisatie met een groot enthousiasme en veel ambitie. De organisatie is opgezet door en met verloskundigen. Door deze unieke samenwerking staat er een hecht team tijdens de kraamweek, dat precies weet aan welke zorg en begeleiding er behoefte is. Wij investeren veel in die samenwerking, want wij willen dat onze klanten, maar ook onze ketenpartners blijvend op ons kunnen bouwen.

Kleinschalig en persoonlijk

Koru Kraamzorg biedt maatwerk in de thuissituatie door de zorg af te stemmen op de behoeften van het nieuwe gezin. Door haar kleinschaligheid wordt de geboden zorg persoonlijk, praktisch en flexibel ingevuld. We doen ons best zoveel mogelijk één kraamverzorgende per gezin in te zetten en zo de continuïteit van zorg te waarborgen.

Er heerst een 24-uurs cultuur bij Koru Kraamzorg, waardoor cliënten, medewerkers en ketenpartners te allen tijden kunnen gebruik maken van en overleggen over kraamzorg.

Hoge kwaliteit kraamzorg

Wij zijn een moderne organisatie die de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen vertaalt naar kwalitatief hoogstaande kraamzorg. Dit betekent dat wij continu, de mogelijkheden voor het uitbreiden van het takenpakket van de kraamverzorgende, optimaliseren en waar mogelijk uitbreiden.

Onze kraamverzorgenden volgen regelmatig bijscholingen en cursussen waardoor ze op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen. Wij organiseren de bijscholingen binnen Koru Kraamzorg, waardoor de kwaliteit van scholing gewaarborgd is.

Koru Kraamzorg wil door middel van een continu proces de kwaliteit van de dienstverlening meten, waarborgen en verbeteren. Zij stelt ten doel deskundige en gemotiveerde zorgverleners in te zetten die garant staan voor een persoonlijke aanpak en zorg op maat bieden.

Koru Kraamzorg voldoet aan de hoogste certificeringseisen betreffende de kwaliteit van kraamzorg!

Tevens vonden wij 2 kraamhulpen echt een meerwaarde.