Draagdoek

"Net als fietsen, koken of kaartlezen is een draagdoek knopen niet moeilijk, als je eenmaal weet hoe het moet."

Dragen

Om de draagdoek op de juiste manier te leren gebruiken, kan een draagdoekconsult een uitkomst zijn. Onze draagdoekconsulente Margit Vellekoop helpt jou er graag bij om ervoor te zorgen dat je draagdoek, Mei Tei, Ringsling of ergonomisch draagsysteem, écht comfortabel zit, zowel voor je baby als voor jezelf.

Individueel Consult

Voor een consult komt Margit bij jou aan huis. Zij leert jou één-op-één wat jij moeten weten en moet doen om je kindje te dragen. Tijdens het consult kun je oefenen met een pop. En heb je de techniek onder de knie, dan kun je je eigen baby dragen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 75,-

Wil je meer weten of een afspraak maken? Laat het ons weten via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Workshop

Wil je weten welke keuzes er zijn op het gebied van dragen en welke optie het beste bij jou past? Dan is deze workshop iets voor jou! Margit laat je verschillende doeken bekijken, voelen en proberen. En zij legt daarbij uit hoe ze werken en waarin ze verschillen.

  • Data: volgen in 2022, afhankelijk van de coronamaatregelen
  • Aantal personen: 4-8 deelnemers, zonder baby's
  • Duur: 2 uur
  • Adres: Koru Kraamzorg, Niels Bohrweg 159, 3542 CA, Utrecht
  • Kosten: 25 euro per persoon (inclusief koffie/thee en handouts)

Opgeven kan via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Ook is het mogelijk om Margit uit te nodigen voor een workshop bij jou thuis bijvoorbeeld een babyshower. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

"The kraamverzorgende was very helpful for us in every aspect, especially because it was our first child and we did not know anything about taking care of a baby. She has treated the baby and us with kindness and professionality. Thanks to her I did not give up with breastfeeding, that was very important for me."

– Silvia, september 2022

"We zijn ontzettend dankbaar dat we Jolien van Koru als kraamverzorgster bij ons thuis mochten ontvangen. Ze heeft voor de beste start gezorgd die we ons maar konden wensen. Niet alleen was ze heel lief voor ons kleintje, ook hebben wij zelf alles van haar mogen leren op een hele fijne en gezellige manier."

– Eva, september 2022

"Michelle was ronduit fantastisch. Zoveel passie, kunde en zorgzaamheid. Wij zijn ontzettend tevreden over de kraamweek en gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet."

– Liza, september 2022