Draagdoek

"Net als fietsen, koken of kaartlezen is een draagdoek knopen niet moeilijk, als je eenmaal weet hoe het moet."

Dragen

Om de draagdoek op de juiste manier te leren gebruiken, kan een draagdoekconsult een uitkomst zijn. Onze draagdoekconsulente Margit Vellekoop helpt jou er graag bij om ervoor te zorgen dat je draagdoek, Mei Tei, Ringsling of ergonomisch draagsysteem, écht comfortabel zit, zowel voor je baby als voor jezelf.

Individueel Consult

Wil je weten welke keuzes er zijn op het gebied van dragen en welke optie het beste bij jou past? Voor een consult komt Margit bij jou aan huis. Zij leert jou één-op-één wat jij moeten weten en moet doen om je kindje te dragen. Tijdens het consult kun je oefenen met een pop. En heb je de techniek onder de knie, dan kun je je eigen baby dragen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 75,-

Wil je meer weten of een afspraak maken? Laat het ons weten via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Workshop

Ook is het mogelijk om Margit uit te nodigen voor een workshop bij jou thuis bijvoorbeeld als babyshower. Margit laat de verschillende doeken bekijken, voelen en proberen. En zij legt daarbij uit hoe ze werken en waarin ze verschillen.

  • Aantal personen: 4-8 deelnemers
  • Duur: 2 uur
  • Kosten: 25 euro per persoon (inclusief handouts)

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Ervaringen

"We hebben de kraamzorg als zeer prettig ervaren. Er was een super klik met José en ook met ons zoontje van 3. We hebben alle ruimte ervaren om ons ding te doen en José voorzag ons van goed advies waar nodig."

– Silke, januari 2024

"We kijken terug op een prachtige derde kraamweek met Koru! Wij en de kinderen voelden ons meteen weer op ons gemak bij Mirjam. Ze zorgt goed voor iedereen en past zich naadloos aan bij het gezin. Dank voor alles en we kijken uit naar de babymassage!"

– Simone, februari 2024

"Wij hebben echt een geweldige kraamhulp gehad. Mirjam was ontzettend lief voor onze baby en dochter. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen en we konden alles aan haar vragen. We vonden het echt jammer dat de 8 dagen er al weer op zaten."

– Natascha, januari 2024