Draagdoek

"Net als fietsen, koken of kaartlezen is een draagdoek knopen niet moeilijk, als je eenmaal weet hoe het moet."

Dragen

Om de draagdoek op de juiste manier te leren gebruiken, kan een draagdoekconsult een uitkomst zijn. Onze draagdoekconsulente Margit Vellekoop helpt jou er graag bij om ervoor te zorgen dat je draagdoek, Mei Tei, Ringsling of ergonomisch draagsysteem, écht comfortabel zit, zowel voor je baby als voor jezelf.

Individueel Consult

Voor een consult komt Margit bij jou aan huis. Zij leert jou één-op-één wat jij moeten weten en moet doen om je kindje te dragen. Tijdens het consult kun je oefenen met een pop. En heb je de techniek onder de knie, dan kun je je eigen baby dragen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 75,-

Wil je meer weten of een afspraak maken? Laat het ons weten via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Workshop

Wil je weten welke keuzes er zijn op het gebied van dragen en welke optie het beste bij jou past? Dan is deze workshop iets voor jou! Margit laat je verschillende doeken bekijken, voelen en proberen. En zij legt daarbij uit hoe ze werken en waarin ze verschillen.

  • Data: volgen in 2022, afhankelijk van de coronamaatregelen
  • Aantal personen: 4-8 deelnemers, zonder baby's
  • Duur: 2 uur
  • Adres: Koru Kraamzorg, Niels Bohrweg 159, 3542 CA, Utrecht
  • Kosten: 25 euro per persoon (inclusief koffie/thee en handouts)

Opgeven kan via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Ook is het mogelijk om Margit uit te nodigen voor een workshop bij jou thuis bijvoorbeeld een babyshower. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

"Een ontzettend fijne kraamweek gehad en dat dankzij Kathinka! Een zeer ervaren, professionele en vooral lieve kraamverzorgster. Heeft ontzettend goed voor ons gezorgd en alle tips en tricks mee gegeven zodat wij zelf vol vertrouwen aan de slag konden. Mochten wij in de toekomst een 2de verwachten zouden we zeker weer voor Koru Kraamzorg kiezen!"

– Weronika, april 2023

"

Ontzettend fijn. Na een zware bevalling van een tweeling kwamen we na een aantal dagen ziekenhuis thuis. Niet lang daarna belde Mirjam aan. Sindsdien heeft ze voor mijn gevoel geen moment stil gezeten. Voor ons als ouders heeft ze goed gezorgd (zorgen dat we aten en extra bij konden slapen) en natuurlijk een stoomcursus baby verzorging gegeven. Ze gaf ons een veilig gevoel met haar kennis en instelling waardoor wij vragen durven te stellen en onzekerheden te uiten. Na de kraamperiode waren wij klaar om zelf voor onze tweeling te zorgen.

"

– Aurin Hogers-Smout, april 2023

"We hebben twee keer een ontzettend fijne kraamweek mogen ervaren met Kathinka. Aanwezig waar nodig, op de achtergrond waar nodig. Altijd al een stap vooruit gedacht. Ons in onze eigen waarde en regie latend. De tweede keer onze dochter zo leuk en fijn betrokken bij de zorg voor haar broertje, zodat ook zij een zachte landing had bij het grote zus worden. Lieve Kathinka, bedankt dat je ons twee keer bij stond bij de bevalling en de kraamweek. Een betere start voor ons gezin hadden we niet kunnen wensen!"

– Tessa Koning, maart 2023