Draagdoek

"Net als fietsen, koken of kaartlezen is een draagdoek knopen niet moeilijk, als je eenmaal weet hoe het moet."

Dragen

Om de draagdoek op de juiste manier te leren gebruiken, kan een draagdoekconsult een uitkomst zijn. Onze draagdoekconsulente Margit Vellekoop helpt jou er graag bij om ervoor te zorgen dat je draagdoek, Mei Tei, Ringsling of ergonomisch draagsysteem, écht comfortabel zit, zowel voor je baby als voor jezelf.

Individueel Consult

Wil je weten welke keuzes er zijn op het gebied van dragen en welke optie het beste bij jou past? Voor een consult komt Margit bij jou aan huis. Zij leert jou één-op-één wat jij moeten weten en moet doen om je kindje te dragen. Tijdens het consult kun je oefenen met een pop. En heb je de techniek onder de knie, dan kun je je eigen baby dragen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 75,-

Wil je meer weten of een afspraak maken? Laat het ons weten via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Workshop

Ook is het mogelijk om Margit uit te nodigen voor een workshop bij jou thuis bijvoorbeeld als babyshower. Margit laat de verschillende doeken bekijken, voelen en proberen. En zij legt daarbij uit hoe ze werken en waarin ze verschillen.

  • Aantal personen: 4-8 deelnemers
  • Duur: 2 uur
  • Kosten: 25 euro per persoon (inclusief handouts)

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Ervaringen

"Bij beide kinderen zijn we heel goed geholpen door de kraamverzorgsters van Koru. Ze geven fijne ondersteuning en komen deskundig over. Toen onze 2e is geboren, kon de oudste het ook goed vinden met de kraamverzorgster."

– Lianne, september 2023

"De zorg van Koru Kraamzorg was absoluut uitzonderlijk. Carla, onze kraamverzorgster, maakte de ervaring perfect. Haar deskundigheid, toewijding en liefdevolle benadering maakten onze kraamweek buitengewoon."

– Axana Isabella-Verboom, september 2023

"De zorg was fantastisch. Inge heeft ons goed geinformeerd over borstvoeding, rust, regelmaat, hygiëne, verschonen, baby leren lezen. Verder kon ze ons goed adviseren, omdat haar uitleg altijd zeer duidelijk was. Ze begreep onze situatie, waarbij ik als kraamvrouw ook graag actief wilde zijn (wandelen bijv.)."

– Tessa van der Heiden, oktober 2023