Draagdoek

"Net als fietsen, koken of kaartlezen is een draagdoek knopen niet moeilijk, als je eenmaal weet hoe het moet."

Dragen

Om de draagdoek op de juiste manier te leren gebruiken, kan een draagdoekconsult een uitkomst zijn. Onze draagdoekconsulente Margit Vellekoop helpt jou er graag bij om ervoor te zorgen dat je draagdoek, Mei Tei, Ringsling of ergonomisch draagsysteem, écht comfortabel zit, zowel voor je baby als voor jezelf.

Individueel Consult

Voor een consult komt Margit bij jou aan huis. Zij leert jou één-op-één wat jij moeten weten en moet doen om je kindje te dragen. Tijdens het consult kun je oefenen met een pop. En heb je de techniek onder de knie, dan kun je je eigen baby dragen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 75,-

Wil je meer weten of een afspraak maken? Laat het ons weten via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Workshop

Wil je weten welke keuzes er zijn op het gebied van dragen en welke optie het beste bij jou past? Dan is deze workshop iets voor jou! Margit laat je verschillende doeken bekijken, voelen en proberen. En zij legt daarbij uit hoe ze werken en waarin ze verschillen.

  • Data: volgen in 2022, afhankelijk van de coronamaatregelen
  • Aantal personen: 4-8 deelnemers, zonder baby's
  • Duur: 2 uur
  • Adres: Koru Kraamzorg, Niels Bohrweg 159, 3542 CA, Utrecht
  • Kosten: 25 euro per persoon (inclusief koffie/thee en handouts)

Opgeven kan via de e-mail: info@korukraamzorg.nl

Ook is het mogelijk om Margit uit te nodigen voor een workshop bij jou thuis bijvoorbeeld een babyshower. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

"Onze kraamverzorgster Kathinka was heel lief en wat nog belangrijker is: heel behulpzaam met het opstarten van ons nieuwe leven met een baby. Zij is heel ervaren en dat kan je zien in alle tips die zij ons heeft gegeven qua borstvoeding, zorg voor een baby en alles er omheen."

– Brina, oktober 2022

"Voor de tweede keer kraamzorg gehad bij Koru. En ook de tweede keer een zeer goede ervaring. De kraamverzorgende was onwijs lief en kundig. Wij hoefde nergens naar om te kijken en zo hoort het in je kraamweek. Zorgde ook goed voor onze oudste en hij was ook direct gek op haar. Heel fijn allemaal! Ik zou alle zwangeren Koru aanraden!"

– Kim, maart 2022

"Koru heeft ons enorm ontzorgd in deze bijzondere tijd van ons leven. Corina voelde goed aan wanneer er behoefte was aan sturing en wanneer er behoefte was aan rust. We werden door haar in de watten gelegd en positief gestimuleerd en aangemoedigd in onze verkenning van onze zoon en alles wat daarbij hoort. Alle informatievoorziening was digitaal en soms ook hardcopy, fijn om dingen terug te kunnen lezen. Wij kijken terug op een onvergetelijke week!"

– Ilse, september 2022