Flesvoeding

Flesvoeding

Als je flesvoeding wilt geven dan is het zeker ook aan te raden om je tijdens de zwangerschap hierop voor te bereiden. Wat betekent dit voor jou? En wat voor je kindje?

En mogelijk heb je allerlei praktische vragen. Hoe maak je een fles klaar? Hoeveel voeding geef je aan de baby? En hoe vaak? Op de volgende website kun je hier meer achtergrondinformatie over vinden:

Groeigids


"Ook met flesvoeding worden kinderen groot."

Materialen

Zorg dat je voor de geboorte de volgende spullen in huis hebt om flesvoeding te kunnen geven:

  • minimaal twee flessen (met een meeteenheid van 10 ml)
  • twee spenen (maat nul)
  • flessenborstel
  • zuigelingenvoeding voor de pasgeboren baby

Voor het opwarmen van de voeding heb je een pan, flessenwarmer of magnetron nodig.

Ervaringen

"Wij hebben echt een geweldige kraamhulp gehad. Mirjam was ontzettend lief voor onze baby en dochter. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen en we konden alles aan haar vragen. We vonden het echt jammer dat de 8 dagen er al weer op zaten."

– Natascha, januari 2024

"We hebben een heel fijne kraamweek gehad, met dank aan Anja van Koru. Fijn contact, advies op maat en haar ontspannen houding gaven ons de handvatten en het vertrouwen om een goede start te maken met onze zoon."

– Judith, januari 2024

"Ontzettend goede zorg ontvangen via Koru kraamzorg. Ondanks dat het een drukke periode was met veel bevallingen heeft Koru haar uiterste best gedaan om snel zorg voor ons te regelen. Ze communiceerden hier heel goed over. Over beide kraamverzorgers ben ik zeer tevreden. Erg lief en kundig allebei en eentje was er vijf dagen op rij dus daar kan ik nog wat meer over zeggen: ze heeft echt passie voor haar vak! Echt mooi om te ervaren! Dank voor alle goede zorgen en we gaan je missen!"

– Evelien, maart 2024