Flesvoeding

Flesvoeding

Als je flesvoeding wilt geven dan is het zeker ook aan te raden om je tijdens de zwangerschap hierop voor te bereiden. Wat betekent dit voor jou? En wat voor je kindje?

En mogelijk heb je allerlei praktische vragen. Hoe maak je een fles klaar? Hoeveel voeding geef je aan de baby? En hoe vaak? Op de volgende website kun je hier meer achtergrondinformatie over vinden:

Groeigids


"Ook met flesvoeding worden kinderen groot."

Materialen

Zorg dat je voor de geboorte de volgende spullen in huis hebt om flesvoeding te kunnen geven:

  • minimaal twee flessen (met een meeteenheid van 10 ml)
  • twee spenen (maat nul)
  • flessenborstel
  • zuigelingenvoeding voor de pasgeboren baby

Voor het opwarmen van de voeding heb je een pan, flessenwarmer of magnetron nodig.

Ervaringen

"De zorg van Koru Kraamzorg was absoluut uitzonderlijk. Carla, onze kraamverzorgster, maakte de ervaring perfect. Haar deskundigheid, toewijding en liefdevolle benadering maakten onze kraamweek buitengewoon."

– Axana Isabella-Verboom, september 2023

"De zorg was fantastisch. Inge heeft ons goed geinformeerd over borstvoeding, rust, regelmaat, hygiëne, verschonen, baby leren lezen. Verder kon ze ons goed adviseren, omdat haar uitleg altijd zeer duidelijk was. Ze begreep onze situatie, waarbij ik als kraamvrouw ook graag actief wilde zijn (wandelen bijv.)."

– Tessa van der Heiden, oktober 2023

"Bij beide kinderen zijn we heel goed geholpen door de kraamverzorgsters van Koru. Ze geven fijne ondersteuning en komen deskundig over. Toen onze 2e is geboren, kon de oudste het ook goed vinden met de kraamverzorgster."

– Lianne, september 2023