Flesvoeding

Flesvoeding

Als je flesvoeding wilt geven dan is het zeker ook aan te raden om je tijdens de zwangerschap hierop voor te bereiden. Wat betekent dit voor jou? En wat voor je kindje?

En mogelijk heb je allerlei praktische vragen. Hoe maak je een fles klaar? Hoeveel voeding geef je aan de baby? En hoe vaak? Op de volgende website kun je hier meer achtergrondinformatie over vinden:

Groeigids


"Ook met flesvoeding worden kinderen groot."

Materialen

Zorg dat je voor de geboorte de volgende spullen in huis hebt om flesvoeding te kunnen geven:

  • minimaal twee flessen (met een meeteenheid van 10 ml)
  • twee spenen (maat nul)
  • flessenborstel
  • zuigelingenvoeding voor de pasgeboren baby

Voor het opwarmen van de voeding heb je een pan, flessenwarmer of magnetron nodig.

Ervaringen

"Michelle was ronduit fantastisch. Zoveel passie, kunde en zorgzaamheid. Wij zijn ontzettend tevreden over de kraamweek en gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet."

– Liza, september 2022

"Koru heeft ons enorm ontzorgd in deze bijzondere tijd van ons leven. Corina voelde goed aan wanneer er behoefte was aan sturing en wanneer er behoefte was aan rust. We werden door haar in de watten gelegd en positief gestimuleerd en aangemoedigd in onze verkenning van onze zoon en alles wat daarbij hoort. Alle informatievoorziening was digitaal en soms ook hardcopy, fijn om dingen terug te kunnen lezen. Wij kijken terug op een onvergetelijke week!"

– Ilse, september 2022

"We zijn ontzettend dankbaar dat we Jolien van Koru als kraamverzorgster bij ons thuis mochten ontvangen. Ze heeft voor de beste start gezorgd die we ons maar konden wensen. Niet alleen was ze heel lief voor ons kleintje, ook hebben wij zelf alles van haar mogen leren op een hele fijne en gezellige manier."

– Eva, september 2022