Couveuse

Couveuse nazorg & uitgestelde kraamzorg

Het kan voorkomen dat je zelf uit het ziekenhuis wordt ontslagen, maar de baby nog moet blijven. In sommige gevallen heb je recht op kraamzorg. Je bent immers kraamvrouw. Kijk in de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering of dat mogelijk is. Of bel met Koru Kraamzorg zodra je uit het ziekenhuis wordt ontslagen om jouw mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast is het, als je een aanvullende verzekering hebt, vaak ook mogelijk een aantal uren kraamzorg te ontvangen op de dag dat je baby thuiskomt uit het ziekenhuis. Daarbij gaat het vrijwel altijd om zorg voor je baby en voorlichting en instructie voor de moeder. Kijk ook hiervoor in de polisvoorwaarden van je zorgverzekering op welke zorg jij aanspraak kunt maken.

Ervaringen

"Koru heeft ons enorm ontzorgd in deze bijzondere tijd van ons leven. Corina voelde goed aan wanneer er behoefte was aan sturing en wanneer er behoefte was aan rust. We werden door haar in de watten gelegd en positief gestimuleerd en aangemoedigd in onze verkenning van onze zoon en alles wat daarbij hoort. Alle informatievoorziening was digitaal en soms ook hardcopy, fijn om dingen terug te kunnen lezen. Wij kijken terug op een onvergetelijke week!"

– Ilse, september 2022

"We zijn ontzettend dankbaar dat we Jolien van Koru als kraamverzorgster bij ons thuis mochten ontvangen. Ze heeft voor de beste start gezorgd die we ons maar konden wensen. Niet alleen was ze heel lief voor ons kleintje, ook hebben wij zelf alles van haar mogen leren op een hele fijne en gezellige manier."

– Eva, september 2022

"Michelle was ronduit fantastisch. Zoveel passie, kunde en zorgzaamheid. Wij zijn ontzettend tevreden over de kraamweek en gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet."

– Liza, september 2022