KORU 0012 PS1 A8823

Over ons

Koru Kraamzorg is een professionele kraamzorgorganisatie die sinds 2011 actief is in Utrecht en omgeving. Inmiddels hebben al meer dan 7000 kraamgezinnen zorg van ons ontvangen. Daarmee is Koru Kraamzorg uitgegroeid tot een bekende naam in de regio bij zwangeren, verloskundigen en gynaecologen.

Mariëlle van de Riet is de directeur van Koru Kraamzorg. Als voormalig verloskundige en trotse moeder van een zoon en een dochter weet zij hoe belangrijk de kraamweek is voor de start van het nieuwe gezin. Een goede kraamverzorgende is voor een groot deel bepalend voor een geslaagde kraamweek!

"Wij hebben al voor meer dan 7000 pasgeboren kinderen en gezinnen de liefdevolle verzorging mogen doen."

– Mariëlle van de Riet, directeur Koru Kraamzorg

Wat betekent Koru?


De naam Koru Kraamzorg komt uit Nieuw-Zeeland. Een “Koru” is een symbool van de Maori cultuur en staat voor nieuw leven, groei, kracht en vrede. De vorm geeft het idee van eeuwigdurende beweging, terwijl de binnenste spoel suggereert terug te keren naar het punt van oorsprong.

Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring & Klachtenregeling

Koru Kraamzorg is aangesloten bij de brancheorganisatie Bo Geboortezorg. De kerntaak van Bo Geboortezorg is de landelijke belangenbehartiging en ondersteuning van zorgorganisaties die actief zijn in de geboortezorg.

De Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring en Klachtenregeling van Koru Kraamzorg zijn gebaseerd op de voorschriften opgesteld vanuit Bo Geboortezorg.

Bij inschrijving vragen wij je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Hier kun je de Algemene Voorwaarden Koru Kraamzorg bekijken.

Wil je meer weten over de Privacyverklaring van Koru Kraamzorg? Bekijk hier de Privacyverklaring Koru Kraamzorg.

Wij doen ons best om zo goed mogelijk aan je verwachtingen te voldoen. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over Koru Kraamzorg. Dat willen we dan graag van je horen, zodat wij onze zorgverlening kunnen verbeteren. Lees hier meer informatie over onze Klachtenregeling.

Mocht je vragen hebben over onze Algemene Voorwaarden, Privacy Verklaring of Klachtenregeling, neem gerust contact met ons op.


Ervaringen

"Michelle was ronduit fantastisch. Zoveel passie, kunde en zorgzaamheid. Wij zijn ontzettend tevreden over de kraamweek en gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet."

– Liza, september 2022

"Koru heeft ons enorm ontzorgd in deze bijzondere tijd van ons leven. Corina voelde goed aan wanneer er behoefte was aan sturing en wanneer er behoefte was aan rust. We werden door haar in de watten gelegd en positief gestimuleerd en aangemoedigd in onze verkenning van onze zoon en alles wat daarbij hoort. Alle informatievoorziening was digitaal en soms ook hardcopy, fijn om dingen terug te kunnen lezen. Wij kijken terug op een onvergetelijke week!"

– Ilse, september 2022

"The kraamverzorgende was very helpful for us in every aspect, especially because it was our first child and we did not know anything about taking care of a baby. She has treated the baby and us with kindness and professionality. Thanks to her I did not give up with breastfeeding, that was very important for me."

– Silvia, september 2022